Sanders
Utrecht

Openingstijden

Gelukkig mogen onze winkels vanaf 3 maart weer open! Wij zijn heel blij jou weer te mogen verwelkomen. Plan hier nu alvast snel je afspraak, de plekken zijn gelimiteerd. Wil je niet tot 3 maart wachten? Maak dan nu nog een afspraak voor een advies aan huis of op afstand en profiteer van onze lockdown actie.

Meubelzaak Utrecht

Bij Sanders Meubelstad in Utrecht vind je alle trends op het gebied van wonen. Loop een rondje door de winkel en laat je inspireren door het uitgebreide assortiment. Of je nu op zoek bent naar complete woninginrichtingen of losse meubels in Utrecht, je bent bij Sanders Meubelstad aan het juiste adres. Het ruime assortiment biedt meer dan 500 artikelen die direct leverbaar zijn. In de prachtige woonwinkel in Utrecht ontdek je de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies ontvangen van een interieuradviseur van Sanders Meubelstad? Maak dan een afspraak en laat je adviseren. De interieurspecialisten laten je graag de mogelijkheden zien en voorzien je van de beste tips.

Bereikbaarheid en parkeren

De grote meubelzaak in Utrecht is gevestigd op de woonboulevard aan de A12 en is daarom erg eenvoudig te bereiken. De woonboulevard beschikt over voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Hopelijk zien wel je snel in de meubelwinkel in Utrecht!

Wij helpen je graag!

Niet alleen het advies in de winkels krijg je van onze eigen mensen, ook de service ná de aankoop. Denk aan montage en bezorging. Professionals die van de hoed en de rand weten en zodoende snel voor een goede oplossing kunnen zorgen, welke vraag je ook stelt.