Sanders
Leiderdorp

Openingstijden

Onze winkels zijn helaas gesloten t/m 9 februari. Om toch samen van jouw huis een echt thuis te maken bieden we de mogelijkheid tot een advies op afstand of een advies aan huis. Onze adviseurs (video)bellen, mailen of komen graag bij jou thuis langs voor een passend advies, wij helpen je graag vanuit je eigen woonkamer. Uiteraard met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM.

Je kunt hier gemakkelijk online een afspraak naar keuze maken. Kom je liever langs in één van onze winkels? Dan kun je nu alvast een afspraak maken voor na 9 februari.

Woonwinkel Leiderdorp

Ben je op zoek naar woonideeën of nieuwe meubels in Leiderdorp? Breng dan een bezoekje aan Sanders Meubelstad. Je ontdekt hier de nieuwste trends op het gebied van wonen. De unieke eigen collectie bestaat uit talloze meubels. Of je nu op zoek bent naar een bed, bank, of eetkamertafel, je vindt gegarandeerd waar jij naar op zoek bent. De banken en boxsprings zijn volledig samen te stellen naar wens. Hierdoor ben je bij de woonwinkel in Leiderdorp verzekerd van een perfecte aankoop. Sanders Meubelstad biedt meer dan 500 artikelen die direct leverbaar zijn. Wil je graag persoonlijk advies ontvangen? Maak dan een afspraak in onze meubelzaak in Leiderdorp en ontvang een gratis interieur- en slaapadvies van onze deskundige adviseurs.  

Bereikbaarheid en parkeren

De grote meubelwinkel in Leiderdorp is gelegen langs de E19. Hierdoor is de winkel eenvoudig en snel te bereiken. De woonboulevard beschikt over voldoende parkeergelegenheden. Hopelijk tot snel!

Wij helpen je graag!

Niet alleen het advies in de winkels krijg je van onze eigen mensen, ook de service ná de aankoop. Denk aan montage en bezorging. Professionals die van de hoed en de rand weten en zodoende snel voor een goede oplossing kunnen zorgen, welke vraag je ook stelt.