Sanders
Breda

Openingstijden

Onze winkels zijn helaas gesloten t/m 9 februari. Om toch samen van jouw huis een echt thuis te maken bieden we de mogelijkheid tot een advies op afstand of een advies aan huis. Onze adviseurs (video)bellen, mailen of komen graag bij jou thuis langs voor een passend advies, wij helpen je graag vanuit je eigen woonkamer. Uiteraard met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM.

Je kunt hier gemakkelijk online een afspraak naar keuze maken. Kom je liever langs in één van onze winkels? Dan kun je nu alvast een afspraak maken voor na 9 februari.

Meubelzaak Breda

Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe inrichting of losse meubels in omgeving Breda, bij Sanders Meubelstad ben je aan het juiste adres. In deze grote woonwinkel in Breda vind je talloze woninginrichtingen, gebaseerd op de laatste trends op het gebied van wonen. Uit de ruime collectie meubelen zijn meer dan 500 artikelen direct leverbaar. Samen met een interieuradviseur van Sanders Meubelstad ontdekken we jouw wensen en richten we jouw woning opnieuw in. Maak een afspraak en ben verzekerd van een uitgebreid, vrijblijvend en persoonlijk advies. Uiteraard ben je ook welkom om zelf een kijkje te nemen in de winkel.

Bereikbaarheid en parkeren

Sanders Meubelstad is gelegen op de woonboulevard in Breda West. De meubelwinkel in Breda is hierdoor eenvoudig te bereiken vanaf de A16 en A58. Bij Sanders Meubelstad Breda parkeer je eenvoudig voor de deur. Hopelijk zien we je snel terug in onze meubelzaak in Breda!

Wij helpen je graag!

Niet alleen het advies in de winkels krijg je van onze eigen mensen, ook de service ná de aankoop. Denk aan montage en bezorging. Professionals die van de hoed en de rand weten en zodoende snel voor een goede oplossing kunnen zorgen, welke vraag je ook stelt.