Sanders
Amsterdam

Openingstijden

Onze winkels zijn helaas gesloten t/m 9 februari. Om toch samen van jouw huis een echt thuis te maken bieden we de mogelijkheid tot een advies op afstand of een advies aan huis. Onze adviseurs (video)bellen, mailen of komen graag bij jou thuis langs voor een passend advies, wij helpen je graag vanuit je eigen woonkamer. Uiteraard met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM.

Je kunt hier gemakkelijk online een afspraak naar keuze maken. Kom je liever langs in één van onze winkels? Dan kun je nu alvast een afspraak maken voor na 9 februari.

Woonwinkel Amsterdam

Ben je op zoek naar nieuwe meubels in Amsterdam en wil je je laten inspireren door de laatste trends op het gebied van wonen? Kom dan langs in onze prachtige woonwinkel in Amsterdam en ontdek onze uitgebreide collectie. Je vindt hier talloze woonstijlen en kunt hierdoor eenvoudig inspiratie opdoen voor jouw woning. Onder het genot van een kopje koffie ontdek je alle mogelijkheden. Loop gerust binnen of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Met een afspraak ben je verzekerd dat een interieuradviseur van Sanders Meubelstad alle tijd voor jou heeft. We laten je graag alle mogelijkheden zien en geven je een gratis en vrijblijvend interieur- en/of slaapadvies.

Bereikbaarheid en parkeren

Sanders Meubelstad Amsterdam is gevestigd aan de Johan Cruijff Boulevard. Deze grote meubelzaak in Amsterdam - Zuidoost is eenvoudig te bereiken vanaf de A2, A9 en A10. Het grote winkelcentrum beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid. Hopelijk tot snel in onze meubelwinkel in Amsterdam!

Wij helpen je graag!

Niet alleen het advies in de winkels krijg je van onze eigen mensen, ook de service ná de aankoop. Denk aan montage en bezorging. Professionals die van de hoed en de rand weten en zodoende snel voor een goede oplossing kunnen zorgen, welke vraag je ook stelt.