Uw favoriete stoel

Stoelen zijn er in diverse soorten en maten en voor diverse doeleinden. Het is hierbij belangrijk dat de stoel comfortabel zit, zodat u er ook van kan genieten wanneer u erop zit. Heerlijk natafelen doet u natuurlijk alleen als u van uw favoriete stoel kan genieten. Daarom heeft Sanders een ruime collectie, zodat u een stoel kan vinden waarop u comfortabel zit om bijvoorbeeld heerlijk te tafelen en eventueel na te tafelen. Bekijk in onze webshop de collectie stoelen en kom dan naar de winkel om de stoel uit te proberen. Bij Sanders worden de stoelen onderverdeeld in eetkamerstoelen en barkrukken.

Sanders Woongids

  • 40 Pagina's vol wooninspiratie
  • Handige woontips
  • Advies van de Sanders experts
  • Uw persoonlijke woongids
Gratis Woongids aanvragen

Altijd waar voor

je geld

Door onze jarenlange relatie met leveranciers kunnen we ervoor zorgen dat voor onze meubels alleen het beste van het beste wordt gebruikt tegen de allerbeste prijs. U bent er zo van verzekerd dat u nooit teveel betaalt.

 

Bekijk onze winkels

Ruim 50 jaar

meubelervaring

Sanders is al meer dan 50 jaar een vertrouwd gezicht in meubelland. U vindt ons op elke grote meubelboulevard. Dankzij die 50 jaar ervaring bent u als klant verzekerd van eengedegen advies en betrouwbare service. Vanaf het moment dat u bij ons binnen stapt tot jaren na levering. Want ook als er onverhoopt iets mis gaat staan we voor u klaar.

5 jaar garantie

Wij zijn de enige landelijke meubelspecialist die de standaard CBW-garantie automatisch uitbreidt naar 5 jaar garantie. En dat geldt voor elk meubel dat u bij ons koopt. Zelfs als er na jaren nog iets mis blijkt te zijn bent u dus verzekerd van een professionele oplossing.

Bekijk alle stoelen

Bezoek onze inspirerende winkels

Bezoek een winkel

Vlekvrij garantie

Niets is zo zonde als vlekken op uw nieuwe fauteuil. Daarom kunnen wij de meubels die u bij ons koopt voorzien van een Protexx XXL-behandeling. Ze zijn dan 5 jaar gegarandeerd beschermd tegen vlekken. Bij nagenoeg alle stoffen is het mogelijk. In onze winkels kunnen we u alles over Protexx XXL vertellen. Meer weten over Protexx XXL? Maak een afspraak voor een demonstratie in een van onze winkels.

Maak een afspraak

Snelle levering

Van uw nieuwe meubels wilt u natuurlijk zo snel mogelijk genieten. Daarom zijn veel van onze meubels uit voorraad leverbaar. U heeft ze binnen 2 weken in huis. Kom naar een van onze winkels en bekijk welke meubels binnen 2 weken bij u worden geleverd.

Bekijk onze winkels

Om u beter van dienst te zijn maakt Sanders Meubelstad gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie Klik hier.