Ieder mens is anders. Daarom geven we u bij Sanders de mogelijkheid uw ideale bed helemaal zelf samen te stellen, tegen de beste prijs. De mogelijkheden zijn eindeloos. En waar u ook voor kiest, u bent verzekerd van Nederlandse topkwaliteit.

Zo zijn onze combispringmatrassen al twee keer uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’ bij de Consumentenbond. Onze slaapspecialisten helpen u graag bij het vinden van uw ideale boxspring in één van onze winkels..

Maak een afspraak

 

Onze bedden:
laag voor laag volop keuze

Sanders biedt alleen boxsprings aan van Nederlandse topkwaliteit. De boxsprings uit onze collectie zijn opgebouwd uit: een onderbox met pootjes, een basismatras en – als u wilt – een topmatras. Daarnaast kunnen we uw nieuwe bed voorzien van een hoofd- en een voetbord. Alles tot in detail afgestemd op uw wensen.
Voor uw boxspring heeft u de keuze uit twee varianten: Zelf Samenstellen Comfort en Zelf Samenstellen Luxe. Zelf Samenstellen Comfort is heerlijk comfortabel en betaalbaar, Zelf Samenstellen Luxe een tandje luxer. Zo bestaat de onderbox van Zelf Samenstellen Luxe niet uit één maar twee lagen. Daardoor is hij ook iets dikker.

Extra comfort

Bij beide Sanders slaapconcepten heeft u de keuze uit een vlakke of een tweemotorige elektrisch verstelbare boxspring. De een is prettig voordelig, de ander opvallend praktisch en comfortabel. De keuze is aan u.

 

Een goede basis

Ook als het gaat om de pootjes onder uw bed bieden we u alle keuzevrijheid. Ze zijn er in een hoogte van 8 of 12 cm. Van hout of aluminium en in diverse designs. Moeilijk om te kiezen? Bekijk hier een greep uit ons boxspringassortiment. 
Of, nog beter, kom even naar de winkel

 

 
Rond
Vierkant
Tabs
Blokpoot
Trompet
Hoekpoot

Matrassen met inhoud

Onze matrassen zijn afkomstig van Norma, een gerenommeerd Nederlands kwaliteitsmerk. Het Norma combispringmatras kwam al twee keer als beste uit de test bij de Consumentenbond. Bij ons betaalt u gemiddeld 30% minder dan bij andere winkels voor een boxspring met dit Norma combispringmatras.

Zowel bij slaapconcept Zelf Samenstellen Comfort als Zelf Samenstellen Luxe kunt u kiezen voor het Norma combispringmatras of voor een hoogwaardig pocketveringmatras. Het Zelf Samenstellen Comfort-matras heeft een toplaag van comfortschuim, het Zelf Samenstellen luxe-matras een toplaag van koudschuim of latex. Afhankelijk van uw wensen bieden al onze matrassen een uitstekend ligcomfort. Wat het beste bij u past? Komt u het in de winkel gewoon ervaren. Onze slaapspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een goed topmatras: de kers op de taart

Een goed topmatras zorgt voor extra comfort tijdens het slapen en verlengt de levensduur van uw matras. Daarom geven we u ook voor deze laag alleen de keuze uit het beste. We hebben topmatrassen van comfortschuim, koudschuim, latex en traagschuim. Ieder met hun eigen voordelen en comforteigenschappen. Het verschil kunt u het beste in de winkel komen ervaren. Samen met onze slaapadviseur is de juiste keuze dan zo gemaakt.

Puur of luxe?

Vindt u een boxspring al mooi zoals hij is of kiest u voor een luxere uitstraling? Bij ons bepaalt u dat helemaal zelf. Elke combinatie kunnen we voor u voorzien van een naar wens gestoffeerd hoofd- en voetbord. En ook in de afwerking daarvan heeft u volop keuze. Om u alvast een idee te geven ziet u hier enkele voorbeelden van onze boxsprings.

 

De puntjes op de i

Om uw slaapkamer compleet te maken hebben we bij Sanders kasten, nachtkastjes en commodes passend bij uw nieuwe bed. Natuurlijk kunnen we u ook adviseren over een hoofdkussen dat optimaal aansluit bij uw slaaphouding en matras.

Daarnaast zorgen we met alle plezier voor een prettig dekbed. We hebben echt alles om u te laten slapen als een roos, zodat u uitgerust wakker wordt.

Kom langs voor een slaaptotaaladvies

Als het op slapen aankomt zijn de mogelijkheden die we bieden ongelofelijk uitgebreid. Zetten we ze hier op een rij, dan ziet u vast door de bomen het bos niet meer. Maak dus even een afspraak in een van onze winkels zodra u hier een idee heeft opgedaan. Dan weet u zeker dat onze slaapspecialisten rustig de tijd voor u kunnen nemen. Samen is die perfecte boxspring voor u beslist zo gevonden.

Maak een afspraak >
Om u beter van dienst te zijn maakt Sanders Meubelstad gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie Klik hier.