Thuiskomen bij Sanders Meubelstad

Fijn hè, een plek in huis waar u zich kunt terugtrekken als u toe bent aan een moment voor uzelf of met uw gezin. Sanders helpt u graag hierbij. 

50 jaar ervaring

Ruim 50 jaar geleden opende Guus Sanders in het Gelderse Hattum een meubelzaak: Sanders Meubelstad. De winkels was destijds geregeld in het nieuws, en niet alleen vanwege het ruime assortiment meubels. Er stond namelijk ook een apenkooi, waaruit de apen nogal eens ontsnapten. In 1972 verkocht Guus de winkel: Sanders Meubelstad werd een winkelformule met vestigingen in het hele land. Twaalf zijn het er inmiddels. Er is in vijftig jaar veel veranderd, maar toch ook weer niet. Want Guus Sanders passie voor woninginrichting, zijn liefde voor het vak, zijn oog voor kwaliteit en zijn klantgerichte benadering zijn nog dagelijks voelbaar als u een van onze winkels bezoekt.

5 jaar garantie

Wij verlengen de standaard 2 jaar CBW-garantie naar 5 jaar Sanders Meubelstad garantie. En dat geldt voor elk meubel dat u bij ons koopt. Zelfs als er na jaren nog iets mis blijkt te zijn, bent u dus verzekerd van een professionele oplossing.

Meer dan 500 artikelen uit voorraad leverbaar

Een groot deel van onze collectie kunnen wij uit voorraad leveren. Dit wil zeggen u binnen 2 weken kunt genieten van uw aankoop. Wilt u weten welke meubels uit voorraad leverbaar zijn? Vraag het dan aan onze woonadviseur in één van onze 12 winkels.

Eigen collectie kwaliteitsmeubelen

Ieder mens is uniek en dat zie je terug in het interieur. Onze winkels bieden u niet alleen een groot, maar ook een uniek assortiment meubels in alle stijlen, die u vaak zelf kunt samenstellen. Meubels die we zelf selecteren met leveranciers waar we van op aankunnen. Zo hebben we namelijk maximale controle over de kwaliteit. Kom naar onze winkel om bijvoorbeeld uw eigen bank zelf samen te stellen.

Altijd waar voor uw geld

Door onze jarenlange relatie met leveranciers kunnen we ervoor zorgen dat voor onze meubels alleen het beste van het beste wordt gebruikt tegen de allerbeste prijs. U bent er zo van verzekerd dat u nooit teveel betaalt.

Eigen service teams

Niet alleen het persoonlijke advies dat u in de winkels krijgt u van onze eigen mensen, ook de service na de aankoop. Denk aan montage en bezorging. Professionals die van de hoed en de rand weten en zodoende snel voor een goede oplossing kunnen zorgen, welke vraag u ook stelt.

Vlekvrij garantie

Wilt u er zeker van zijn dat uw bank niet binnen de kortste keren onder de chocoladevlekken zit? Laat uw meubel dan behandelen met Protexx XXL. Dit zorgt ervoor dat u lastige vlekken eenvoudig afneemt. De bank is dan gegarandeerd 7 jaar beschermd tegen vlekken. Wilt u hier meer over weten? Maak dan een afspraak in één van onze 12 winkels.