Koffietijd & 5 uur live

In samenwerking met Sanders Meubelstad

Wij zijn trotse partner van Koffietijd en 5 uur live! Het komende jaar sponsort Sanders Meubelstad het interieur in de nieuwe televisiestudio van Koffietijd en 5 uur live. Deze meubelen zijn specifiek geselecteerd door RTL interieurontwerper ‘Michiel de Zeeuw’ samen met Sanders. Hij heeft zich vooral laten inspireren door de nieuwe huisvesting van Koffietijd en 5 uur live. 

De sfeervolle villa in Eemnes is namelijk ingeruild voor een ecologisch verantwoord kantoorpand aan de Zuidas. In de nieuwe studio heeft hij geprobeerd de sfeer van de stad buiten, weer naar binnen te brengen. Trots dat we met Sanders Meubelstad van een nieuw huis een nieuw thuis maken! 

Laat u inspireren door de mogelijkheden

Wilt u een donker grijze bank met aluminium pootjes met een hoge rugleuning of juist een bank met houten pootjes en een lage rugleuning? Alles kan bij Sanders Meubelstad! U kunt namelijk zelf uw ideale bank samenstellen. Wilt u graag weten hoe dit werkt of wilt u op uw gemak alles over Sanders Meubelstad lezen? Vraag dan onze inspirerende woongids aan.