Klantenservice

De klantenservice van Sanders Meubelstad biedt u gemak!

De klantenservice van Sanders Meubelstad zorgt voor een goede afhandeling en nazorg bij aankoop van uw meubelen. Als specialist in service, transport, en montage van meubelen bewijst de klantenservice van Sanders Meubelstad elke dag zijn waarde voor zijn de klanten.

De klantenservice van Sanders Meubelstad neemt op het moment dat u de showroom uitloopt de touwtjes in handen. Zo geeft de afdeling uw aankoop door aan de meubelfabrikant en wordt de planning van dag tot dag gevolgd. Bovendien overlegt de klantenservice met u over de afleverdatum van uw meubel(en) en zorgt zij ervoor dat bij aflevering alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Het telefoonnummer waarop de klantenservice van Sanders Meubelstad bereikbaar is: tel. 0416 673 695. Het e-mailadres waarop de klantenservice van Sanders Meubelstad bereikbaar is: klantenservice@sanders-meubelstad.nl.

Hoe werkt de klantenservice van Sanders Meubelstad?

De klantenservice neemt telefonisch contact met u op en bespreekt met u de gewenste afleverdatum. De klantenservice van Sanders meubelstad checkt vanaf het moment van aankoop, alle benodigde documenten en houdt overleg met de meubelfabrikant of de afgesproken leverdatum wordt gehaald.

De klantenservice van Sanders Meubelstad is uw persoonlijke aanspreekpunt bij onverhoopte klachten en biedt u klantenservicefaciliteiten, waarbij het vinden van een directe oplossing centraal staat.

De meubelbezorgers van Sanders meubelstad leveren de meubelen bij u thuis op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip en vult met u het bezorg- en afleververslag in om te weten of u 100% tevreden bent.

 

Om u beter van dienst te zijn maakt Sanders Meubelstad gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie Klik hier.