We zijn er nog steeds voor jou!

Update 13 januari 2020.
 

Helaas, maar begrijpelijk, zijn de deuren van onze winkels tijdelijk gesloten. De gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers gaat uiteraard voor alles. Dat onze winkels gesloten zijn betekent echter niet dat wij er niet meer voor jou zijn! Onze adviseurs staan nog steeds voor je klaar om je van het beste advies te voorzien, op afstand of aan huis. Wij blijven gewoon bereikbaar via telefoon en per mail. Uiteraard hopen wij je na 9 februari weer te mogen ontvangen in onze winkels.

Advies op maat

We kunnen je op dit moment helaas niet ontvangen in onze winkels. Om toch samen van jouw huis een echt thuis te maken bieden we de mogelijkheid tot een advies op afstand of een advies aan huis. Onze adviseurs (video)bellen, mailen of komen graag bij jou thuis langs voor een passend advies, wij helpen je graag vanuit je eigen woonkamer. Uiteraard met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM.

Je kunt hier gemakkelijk online een afspraak naar keuze maken. Kom je liever langs in één van onze winkels? Dan kun je nu alvast een afspraak maken voor na 9 februari.

Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur.

Door de situatie met betrekking tot het Coronavirus is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Uiteraard kun je via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op jouw begrip en zullen er alles aan doen om je zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Bezoek aan huis voor levering & montage 

Gelukkig blijft het mogelijk om meubelen te leveren en te monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij je alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Al onze bezorgers hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

We danken je voor jouw begrip. We wensen jou en iedereen om jou heen fijne feestdagen en een goede gezondheid.

Laten we goed op elkaar blijven letten.

Met vriendelijke groet,

Sanders