Sanders is open op afspraak!

Update 3 maart 2020.
 

Wij zijn open op afspraak! Onze verkopers kunnen niet wachten om jou weer te verwelkomen! Maak hier een afspraak bij jou favoriete Sanders winkel. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal afspraken beschikbaar. Tot snel!

Maak een afspraak in een winkel bij jou in de buurt

Je bent weer van hartelijk welkom in onze winkels, wij zijn open op afspraak. Maak hier een afspraak. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal afspraken beschikbaar.

Vrijblijvend advies op maat

Maak een afspraak voor een advies op afstand of aan huis

Onze verkoopadviseurs (video)bellen, mailen of komen graag bij jou thuis om je te voorzien van een passend advies. Plan nu vrijblijvend een afspraak naar keuze in via ons afsprakenformulier of kijk hier voor extra toelichting. Laat je inspireren!

Neem contact op met een winkel bij jou in de buurt

Onze winkels staan voor je klaar en zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar voor vragen of advies.

Heb je een vraag voor onze klantenservice?

Mail ons via het contactformulier

We doen er alles aan om je zo spoedig mogelijk van dienst te zijn, doorgaans krijg je antwoord binnen 1 werkdag.

Bel met onze klantenservice via 0416-673 695

Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur voor al jouw vragen.

Belangrijke informatie:

 • Maak alvast een afspraak in de winkel
  Vanaf 3 maart ben je weer van harte welkom in onze winkels. Maak nu alvast gemakkelijk online een afspraak.
   
 • Je bestelling leveren we nog steeds bij je thuis
  Gelukkig blijft het mogelijk om meubelen te leveren en monteren. Ook verlenen we nog steeds service aan huis. Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de gestelde veiligheidsmaatregelen. Zo schudden we geen handen, dragen we mondkapjes en houden we minimaal anderhalve meter afstand, de gezondheid van jou en die van onze medewerkers staat voorop. 
   
 • Onze online shop is altijd open
  Je thuis voelen in je eigen huis is nog nooit zo belangrijk geweest. Maak van jouw huis een echt thuis met de artikelen in onze online shop. Alle artikelen in onze webshop zijn op voorraad en kunnen daardoor binnen 2 weken geleverd worden. Zo geniet jij wel heel snel van je nieuwe meubelen.
   
 • Bekijk onze digitale woongids
  Vraag gratis de digitale woongids aan! Laat je inspireren door onze eigen collectie en de favorieten van onze klanten. Iets leuks gezien? Bestel het in onze webshop of maak een afspraak

 

Laten we er samen ondanks alles iets moois van maken. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Zorg voor elkaar!

Sanders