Salontafels

Een salontafel ziet men vaak als een praktische tafel voor in de woonkamer. Dat is zeker waar, maar buiten een praktisch meubel dient dit ook als stijlvolle toevoeging in de ruimte. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een salontafel die volledig bij uw wensen aansluit en bij uw ruimte en interieur past. Onze ruime collectie bestaat uit salontafels in diverse stijlen, kleuren, vormen en afmetingen. Sanders Meubelstad vertelt u over de mogelijkheden en opties.

  1. van Regular Price € 349,- voor Special Price € 99,-
  2. van Regular Price € 349,- voor Special Price € 149,-
  3. van Regular Price € 899,- voor Special Price € 499,-
  4. van Regular Price € 799,- voor Special Price € 599,-
  5. van Regular Price € 699,- voor Special Price € 499,-
  6. van Regular Price € 599,- voor Special Price € 399,-

Functies salontafel

Een salontafel wordt vaak in het midden van de woonkamer geplaatst en heeft verschillende functies. De salontafel wordt vaak gebruikt om decoraties en versnaperingen op te zetten. Maar wist u dat een salontafel meerdere functies kan hebben? Een salontafel met lades zorgt voor efficiënte opbergruimte om spullen netjes op te bergen. Een kleine bijzettafel is daarentegen handig om bijvoorbeeld mooie planten op te zetten. Hiermee creëert u meer gezelligheid in de woonkamer. Tot slot heeft een salontafel set als voordeel dat u de losse tafeltjes gemakkelijk kunt verplaatsen.

Salontafels in diverse stijlen

De stijlen van de salontafels variëren van robuust tot subtiel en van functioneel tot decoratief. Bij iedere woonstijl past een salontafel. Een subtiele, houten salontafel past perfect bij een landelijke interieurstijl die zich kenmerkt door zijn knusse en gezellige uitstraling. Een glazen salontafel met witte accenten komt daarentegen prachtig tot zijn recht in een modern interieur. De moderne interieurstijl heeft een minimalistische look. Houdt u meer van een industriële interieurstijl? Kies dan voor een robuuste, massieve salontafel van hout om een stoer effect te creëren. Tot slot past een subtiele, ronde salontafel erg mooi bij een klassiek interieur.

Salontafels in diverse soorten

Salontafels zijn er in verschillende maten, kleuren en materialen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende vormen. Een ronde salontafel is erg sierlijk terwijl een salontafel met vierkant design vaak wat stoerder is. Kies voor een massieve salontafel voor een robuuste uitstraling of kies juist voor een decoratieve bijzettafel voor een minimalistische look. Daarnaast is er keuze in diverse kleuren. Een zwarte salontafel is met veel interieurstijlen te combineren door de tijdloze kleur. Een salontafel in wit komt goed tot zijn recht in een moderne interieurstijl. Maak uw woonruimte uniek met een salontafel set. Hiermee creëert u een stijlvol en speels effect.

Salontafel kopen?

Gaat u een salontafel kopen? Let er dan op dat u voor een salontafel kiest die bij uw ruimte en interieur past. Het formaat en de positie van uw bank is hierbij bijvoorbeeld ook van belang. Zo combineer je een tweezitsbank of driezitsbank vaak anders dan een grotere hoekbank. Omdat salontafels in diverse stijlen, maten, kleuren en materialen te verkrijgen zijn, kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de perfecte salontafel te vinden. Vraag onze gratis woongids aan laat u thuis inspireren door de mogelijkheden of kom langs in één van onze winkels om de collectie salontafels te bekijken. Wilt u graag advies van een professionele adviseur? Maak dan een afspraak zodat onze woonadviseurs u kunnen helpen met het kiezen van de salontafel die aan uw wensen voldoet.