Eetkamertafels

Een eettafel wordt gezien als dé centrale plek in huis waar iedereen bij elkaar komt. Je kletst aan deze tafel gezellig met vrienden of familie en geniet tegelijkertijd van een heerlijke maaltijd. Het is daarom van belang dat de eettafel zowel stijlvol als comfortabel is. Bij Sanders heb je de keuze uit diverse materialen en afmetingen, zodat je gegarandeerd een eettafel vindt die bij jouw smaak past.

  1. van Regular Price € 849,- voor Special Price € 449,-
  2. van Regular Price € 1.699,- voor Special Price € 1.299,-
  3. van Regular Price € 1.699,- voor Special Price € 1.399,-
  4. van Regular Price € 2.299,- voor Special Price € 1.999,-

Welke tafel past bij jou?

Wanneer je een eetkamertafel gaat kopen is het belangrijk om van tevoren in kaart te brengen waar jouw perfecte eetkamertafel aan voldoet. In het assortiment van Sanders zijn vele verschillende eetkamertafels te verkrijgen. Kies je voor een ronde eetkamertafel om een klassieke uitstraling te geven aan de ruimte? Of ga je voor een rechthoekige eetkamertafel om een moderne look te creëren? Ook is het belangrijk om na te denken over het materiaal van de tafel. Een eetkamertafel van hout past perfect in verschillende soorten interieurs, vooral in een industriële stijl. Bovendien heeft hout als voordeel dat het direct voor een warme sfeer zorgt. Wil je een unieke stijl doorvoeren? Kies dan voor een design eetkamertafel. Deze eetkamertafels kun je precies afstemmen op jouw wensen.

Hoeveel ruimte heb je?

Niet alleen de uitstraling van een eettafel is van belang, ook het formaat speelt een grote rol in het keuzeproces. Bekijk over hoeveel ruimte je beschikt en bepaal hoeveel personen er meestal aan de tafel plaatsnemen. De meeste eettafels zijn verkrijgbaar in een vier- of zespersoons variant. Beschik je over voldoende ruimte? Dan raden wij je aan om voor de grotere afmeting te kiezen, omdat dit altijd makkelijk is als je veel gasten over de vloer hebt.

Een eettafel kopen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij je bieden? Bekijk dan nu ons assortiment online of neem een kijkje in een van onze showrooms. In onze winkels kun je inspiratie opdoen en bij vragen advies vragen aan onze specialisten. Zij staan klaar om jou te helpen en beantwoorden al je vragen.