Salontafels

Salontafels vormen het middelpunt van de woonkamer waar je ontspant, kletst, borrelt en vaak samen met je gezelschap zit. Het is dan fijn als de salontafel voldoet aan al je wensen, zodat je van alles kan genieten als één geheel. In ons ruime assortiment salontafels vind je diverse modellen. Al deze modellen verschillen in maat, materiaal, kleur en uitstraling. Bekijk in de collectie hieronder welk model bij je past en laat je verrassen.

Set Descending Direction
 1. 13% korting
  van Regular Price € 399,- voor Special Price € 349,-
 2. 14% korting
  van Regular Price € 349,- voor Special Price € 299,-
 3. 47% korting
  van Regular Price € 749,- voor Special Price € 399,-
 4. 38% korting
  van Regular Price € 799,- voor Special Price € 499,-
 5. 9% korting
  van Regular Price € 1.099,- voor Special Price € 999,-
 6. 18% korting
  van Regular Price € 549,- voor Special Price € 449,-
 7. 18% korting
  van Regular Price € 549,- voor Special Price € 449,-
 8. 21% korting
  van Regular Price € 729,- voor Special Price € 579,-
 9. 20% korting
  van Regular Price € 499,- voor Special Price € 399,-
 10. 25% korting
  van Regular Price € 399,- voor Special Price € 299,-
 11. 20% korting
  van Regular Price € 749,- voor Special Price € 599,-
Set Descending Direction

Middelpunt woonkamer

Een salontafel wordt geplaatst bij de zithoek. Erg fijn om een tafel te hebben bij de zithoek waar je van alles op kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan de drankjes en hapjes die je erop neer kunt zetten, wanneer je gezellig met je gezelschap op de bank zit. Daarnaast kun je ook kaarsen of mooie bloemen op je salontafel zetten wat een gezellige sfeer creëert en de uitstraling van je interieur kan versterken. Kies bijvoorbeeld voor een salontafel met een frame of poten van metaal voor een industriële look. Wil je een salontafel die een warmere uitstraling heeft en niet zo robuust is? Kies dan voor een salontafel die helemaal gemaakt is van hout met dunne poten en een fijn blad. 

Diverse salontafels

Alle uitvoeringen van de salontafels zijn anders. De één heeft bijvoorbeeld wel een lade, terwijl de andere een extra blad heeft onder het tafelblad. Heb je vaak tijdschriften bij je zithoek liggen en wilt je deze eigenlijk liever opgeborgen hebben, zodat het er opgeruimd uitziet? Kies dan voor een salontafel met een lade. Ook erg handig voor wat kleinere spullen zoals een pen bijvoorbeeld. Dit kan praktisch zijn als je iets wilt invullen bij de zithoek bijvoorbeeld. Een extra blad onder het tafelblad kan leuk zijn om daar bijpassende opbergbakken in te plaatsen. Zo creëer je meer opbergruimte, maar heb je in plaats van een lade een leuke opbergbak die het net even wat anders maakt. Genoeg keus om een model uit te zoeken die past bij je wensen en interieurstijl. Bestel je salontafel nu eenvoudig in de webshop en geniet van 5 jaar garantie.