Salontafels

Salontafels vormen het middelpunt van de woonkamer waar u ontspant, kletst, borrelt en vaak samen met uw gezelschap zit. Het is dan fijn als de salontafel voldoet aan al uw wensen, zodat u van alles kan genieten als één geheel. In ons ruime assortiment salontafels vindt u diverse modellen. Al deze modellen verschillen in maat, materiaal, kleur en uitstraling. Bekijk in de collectie hieronder welk model bij u past en laat u verrassen.

 1. 13% korting
  van Regular Price € 399,- voor Special Price € 349,-
 2. 47% korting
  van Regular Price € 749,- voor Special Price € 399,-
 3. 38% korting
  van Regular Price € 799,- voor Special Price € 499,-
 4. 10% korting
  van Regular Price € 999,- voor Special Price € 899,-
 5. 9% korting
  van Regular Price € 1.099,- voor Special Price € 999,-
 6. 18% korting
  van Regular Price € 549,- voor Special Price € 449,-
 7. 18% korting
  van Regular Price € 549,- voor Special Price € 449,-
 8. 21% korting
  van Regular Price € 729,- voor Special Price € 579,-
 9. 21% korting
  van Regular Price € 379,- voor Special Price € 299,-
 10. 20% korting
  van Regular Price € 499,- voor Special Price € 399,-
 11. 20% korting
  van Regular Price € 749,- voor Special Price € 599,-
 12. 11% korting
  van Regular Price € 899,- voor Special Price € 799,-

Middelpunt woonkamer

Een salontafel wordt geplaatst bij de zithoek. Erg fijn om een tafel te hebben bij de zithoek waar u van alles op kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan de drankjes en hapjes die u erop neer kunt zetten, wanneer u gezellig met uw gezelschap op de bank zit. Daarnaast kunt u ook kaarsen of mooie bloemen op uw salontafel zetten wat een gezellige sfeer creëert en de uitstraling van uw interieur kan versterken. Kies bijvoorbeeld voor een salontafel met een frame of poten van metaal voor een industriële look. Wilt u een salontafel die een warmere uitstraling heeft en niet zo robuust is? Kies dan voor een salontafel die helemaal gemaakt is van hout met dunne poten en een fijn blad. 

Diverse salontafels

Alle uitvoeringen van de salontafels zijn anders. De één heeft bijvoorbeeld wel een lade, terwijl de andere een extra blad heeft onder het tafelblad. Heeft u vaak tijdschriften bij uw zithoek liggen en wilt u deze eigenlijk liever opgeborgen hebben, zodat het er opgeruimd uitziet? Kies dan voor een salontafel met een lade. Ook erg handig voor wat kleinere spullen zoals een pen bijvoorbeeld. Dit kan praktisch zijn als u iets wilt invullen bij de zithoek bijvoorbeeld. Een extra blad onder het tafelblad kan leuk zijn om daar bijpassende opbergbakken in te plaatsen. Zo creëert u meer opbergruimte, maar heeft u in plaats van een lade een leuke opbergbak die het net even wat anders maakt. Genoeg keus om een model uit te zoeken die past bij uw wensen en interieurstijl. Bestel uw salontafel nu eenvoudig in de webshop en geniet van 5 jaar garantie.