Tafels

Ben je op zoek naar een eettafel, salontafel of hoektafel? Alle soorten tafels vind je bij Sanders Meubelstad. De collectie bestaat uit verschillende stijlen, zoals modern, landelijk en industrieel en de tafels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende materialen, kleuren, maten en afwerkingen. De tafels zijn prachtig om te zien en zullen alle gezellige high tea’s, borrels en lange diners met gemak doorstaan. Bekijk onze collectie kwaliteitsmeubels hieronder en vind de unieke tafel om jouw woon- en eetkamer compleet maken.

Set Descending Direction
  1. Direct leverbaar
    € 89,-
Set Descending Direction

Eettafels, salontafels en hoektafels

De eettafel is de centrale plek in huis waar iedereen samenkomt om te eten, te werken, een spelletje te doen, huiswerk te maken of om gewoon gezellig te praten. In onze webshop vind je grote, kleine, vierkante, rechthoekige en ovale tafels in verschillende soorten hout en andere kwalitatieve materialen. Bekijk bovendien ook de bijpassende eetkamerstoelen en maak van jouw eethoek een mooie en gezellige plek om samen te komen. Tafels om de zithoek compleet te maken vind je ook in ons assortiment. De salontafels staan naast hun robuuste kwaliteit ook bekend om de mooie designs die goed passen bij onze andere meubels, zoals de banken. De salontafel Storm is één van onze favorieten tafels. De combinatie van oud teak en staal maakt deze tafel werkelijk uniek. Een extra aanvulling op de zithoek is een hoektafel of bijzettafel. Je kunt er van alles op kwijt, van de afstandsbediening tot een mooie bos bloemen of een schemerlamp. Een bijzettafel is ook ideaal om naast je hoekbank te zetten, zodat je iets te drinken of te eten naast je neer kunt zetten, terwijl je languit op de bank ligt. Op zoek naar inspiratie voor je woonkamer? Bekijk alle tafels in onze webshop.   

Tafels kopen bij Sanders Meubelstad

In onze winkels en in de webshop bieden we een uniek assortiment tafels. Deze worden samen met de leveranciers samengesteld zodat we je hoogwaardige kwaliteit en de beste prijs kunnen bieden. Een deel van onze tafels zijn direct leverbaar uit voorraad en heb je dus snel in huis. Bovendien word je nieuwe tafel thuisbezorgd op een tijdstip dat je het beste uitkomt.