Tafels in allerlei soorten en maten

Tafels zijn onmisbaar in ieder huis. Denk maar eens aan een eettafel in de keuken, een salontafel in de woonkamer en een bureautafel in de studeerkamer. Tafels worden dagelijks gebruikt en zijn daarom een belangrijk onderdeel van het interieur. Omdat ze vaak een centrale plek in de ruimte innemen, is het belangrijk dat de uitstraling van de tafel past bij de stijl van uw interieur. Dankzij ons ruime assortiment heeft u bij Sanders keuze genoeg. Of u nu op zoek bent naar een ronde of rechthoekige tafel, hout of glas: bij Sanders vindt u gegarandeerd uw ideale tafel voor een passend budget!

Laat u inspireren door de mogelijkheden

Het kan soms lastig zijn om uw totale interieur bij elkaar te zoeken. Wij hebben een aantal woonkamers voor u samengesteld om uw ideale interieur te vinden. Zoekt u nog meer inspiratie? Vraag dan onze woongids aan. Alles is mogelijk bij Sanders Meubelstad!

Eigen collectie kwaliteitsmeubelen

Als u op zoekt bent naar een tafel van kwaliteit dan bent u op het goede adres bij Sanders Meubelstad. Onze tafels zijn van eigen fabrikaat en wij leveren alleen tafels die we zelf hebben goedgekeurd. Al 50 jaar leveren wij voor u de beste kwaliteit tafels, zorgen wij dat de tafel zo snel mogelijk bij u thuis komt en informeren wij u graag over het onderhoud van uw tafel. Zo kunt u nog jaren lang plezier hebben van uw Sanders tafel!

Wij helpen u graag!

Komt u er niet helemaal uit welke bank het beste in uw interieur past of wat er allemaal mogelijk is? Onze woonadviseurs helpen u graag bij al uw vragen. Onder het genot van een kop koffie en een stukje appeltaart nemen onze woonadviseurs alle tijd voor u. Voor advies kunt u een afspraak plannen met één van onze woonadviseurs of komt u langs in één van onze 12 winkels. Tot snel!