Barkrukken

Bij het woord barkruk denken veel mensen direct aan de originele houten variant in de kroeg. Door de opkomst van grote woon- en leefkeukens zien we barkrukken echter ook steeds vaker in keukens terugkomen. Zo kunt u één van de zijdes van uw keuken omtoveren tot een barretje wanneer u hier barkrukken aan schuift. Sanders beschikt over verschillende stijlvolle en comfortabele barkrukken, zodat u gegarandeerd de perfecte variant vindt voor uw keuken! 

Set Descending Direction
  1. 22% korting
    Direct leverbaar
    van Regular Price € 229,- voor Special Price € 179,-
Set Descending Direction

Koken als sociale bezigheid

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan een leefkeuken. Dit wil zeggen dat een keuken niet alleen gebruikt wordt als functionele ruimte waar eten gekookt wordt, maar waar ook gezellig met vrienden en familie wordt bijgekletst. Een paar barkrukken in uw keuken zijn hiervoor ideaal en dragen bij aan een warme sfeer.

Hierdoor geeft u de kids of gasten namelijk de mogelijkheid om in de keuken plaats te nemen wanneer u zich om het eten bekommert. En voor u heeft dit natuurlijk ook een voordeel: koken wordt namelijk een stuk gezelliger!

Niet alleen is een barretje met krukken bevorderend voor de sfeer in de keuken, het is ook nog eens erg praktisch. Beeld u maar eens in dat u ’s ochtends voor uw werk nog snel moet ontbijten, maar geen tijd heeft om de tafel te dekken. U neemt plaats aan het barretje en heeft alle benodigdheden bij de hand om snel, maar toch comfortabel te kunnen ontbijten! 

Hoe kiest u de juiste barkruk uit?

Wanneer u een barkruk gaat uitzoeken, zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten. Allereerst het comfort. Wilt u bijvoorbeeld een barkruk met of zonder leuning? En geeft u de voorkeur aan stof of leer?

Wanneer u dit soort keuzes hebt gemaakt, is het tijd om uzelf te richten op de uitstraling van de kruk. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren, zoals zwart, grijs en rood. Tot slot mogen enkele praktische aspecten zoals de hoogte en de aan- of afwezigheid van een voetensteun niet vergeten worden.

Benieuwd naar ons complete assortiment? Bekijk dan de verschillende barkrukken in onze webshop en wie weet komt u uw ideale model tegen!