Eetkamerstoelen

Met onze eetkamerstoelen kunt u gezellig aanschuiven. Naast design zijn kwaliteit en comfort ook heel belangrijk. Daarom hebben wij een ruime collectie van comfortabele stoelen tot aan eenvoudige stoelen in diverse prijsklasse. Daarnaast zijn veel stoelen in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder onze collectie eetkamerstoelen en laat u inspireren door alle mogelijkheden. Heeft u al een idee? Dan kunt u links met de filters zien welke stoelen bij uw wensen aansluiten.

We can't find products matching the selection.

Plezier van uw eetkamerstoel

Eetkamerstoelen waar u comfortabel op zit, geven gegarandeerd meer plezier. In de eetkamer komt men samen om te eten, koffie te drinken of misschien wel om te werken. Wanneer u voor een langere tijd op uw eetkamerstoel zit, kies dan een luxer model. Maakt u alleen gebruik van uw eetkamerstoel bij het eten, dan volstaat een eenvoudiger model ook. Houdt bij ieder model in ieder geval rekening ermee dat de zitting van de eetkamerstoel ter hoogte van uw knieschijf komt en u uw voeten plat neer kunt zetten op de grond. Dit zorgt ervoor dat u altijd plezier heeft van uw eetkamerstoel ongeacht het model! Om te weten te komen of de zithoogte aansluit bij uw lengte, kunt u onderaan de pagina van het product de zithoogte van de eetkamerstoel vinden. 

De service bij uw eetkamerstoel

Bij alle meubels, dus ook bij de eetkamerstoelen van Sanders Meubelstad, krijgt u service van onze eigen serviceteams. Hierdoor kunnen wij u snel voorzien van een goede oplossing en maakt het daarbij niet uit welke vraag u stelt. Zowel tijdens en na de aankoop, montage en bezorging staat ons eigen serviceteam voor u klaar. Wilt u graag advies en hulp bij uw keuze? Plan dan een adviesgesprek in of kom naar één van onze winkels. Onze adviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies.