Barkrukken

Barkrukken kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan de inrichting van uw woonkamer. Met de opkomst van grote woonkeukens en ruimere eetplekken komen de barkrukken helemaal terug in de hedendaagse woning. Barkrukken geven niet alleen wat extra’s aan uw inrichting, maar ze zijn ook nog eens heel comfortabel en zeer geschikt voor aan uw eettafel, bijvoorbeeld. Sanders Meubelstad biedt een breed assortiment barkrukken aan, waar in iedere stijl een passende barkruk te vinden is. Zo zal er gegarandeerd iets tussen zitten naar uw smaak.

  1. 30% korting
    van Regular Price € 499,- voor Special Price € 349,-
  2. 22% korting
    van Regular Price € 229,- voor Special Price € 179,-
  3. 10% korting
    van Regular Price € 479,- voor Special Price € 429,-

Barkrukken in verschillende stijlen

Een barkruk is zowel een praktische als een decoratieve aanwinst voor uw woon- of eetkamer. Met name hogere eettafels lenen zich perfect voor een barkruk. Daarbij heeft Sanders Meubelstad uiteraard ook aan ergonomie gedacht. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld barkrukken met rugleuning. Zo kunt u zo lang blijven natafelen als u wilt en geniet u van extra comfort. Barkrukken met leuning staan erg mooi bij een woonkamer met een moderne of klassieke stijl. U kunt nog variëren met ronde of rechte lijnen in de zitting van de kruk. Zo zal een ronde barkruk goed staan in een klassieke inrichting en een barkruk met rechte lijnen bij een moderne look. Heeft u meer een industriële inrichting? Hier passen barkrukken zonder rugleuning erg goed bij. Door de wat eenvoudigere uitstraling van barkrukken zonder rugleuning, blijft uw woonkamer ook ruimtelijk ogen en sluit het naadloos aan bij het industriële uiterlijk.

Hoe kiest u een geschikte barkruk uit?

Bij het kiezen van een barkruk is het niet alleen belangrijk dat u kijkt naar het uiterlijk van de kruk, het is ook erg belangrijk om te letten op de hoogte. Zoals niet iedere tafel of bar even hoog is, zal ook niet iedere barkruk even hoog zijn. Let dus extra goed op de afmetingen, of ga voor een barkruk met een verstelbare voet zodat u thuis zelf de hoogte kunt bepalen. Daarnaast heeft u ook keuze uit verschillende materialen. Zo kunt u bij Sanders Meubelstad kiezen uit leer of stof. Hiermee kunt u ook weer twee verschillende uitstralingen creëren. Er zijn dus volop variaties mogelijk.