Uw favoriete stoel

Stoelen zijn er in diverse soorten en maten en voor diverse doeleinden. Het is hierbij belangrijk dat de stoel comfortabel zit, zodat u er ook van kan genieten wanneer u erop zit. Heerlijk natafelen doet u natuurlijk alleen als u van uw favoriete stoel kan genieten. Daarom heeft Sanders een ruime collectie, zodat u een stoel kan vinden waarop u comfortabel zit om bijvoorbeeld heerlijk te tafelen en eventueel na te tafelen. Bekijk in onze webshop de collectie stoelen en kom dan naar de winkel om de stoel uit te proberen. Bij Sanders worden de stoelen onderverdeeld in eetkamerstoelen en barkrukken. 

Laat u inspireren door de mogelijkheden

Het kan soms lastig zijn om uw totale interieur bij elkaar te zoeken. Wij hebben een aantal woonkamers voor u samengesteld om uw ideale interieur te vinden. Zoekt u nog meer inspiratie? Vraag dan onze woongids aan. Alles is mogelijk bij Sanders Meubelstad! 

Eigen collectie kwaliteitsmeubelen

Als u op zoekt bent naar een stoel van kwaliteit dan bent u op het goede adres bij Sanders Meubelstad. Onze stoelen zijn van eigen fabrikaat en wij leveren alleen stoelen die we zelf hebben goedgekeurd. Al 50 jaar leveren wij voor u de beste kwaliteit stoelen, zorgen wij dat de stoelen zo snel mogelijk bij u thuis komt en informeren wij u graag over het onderhoud van uw stoel. Zo kunt u nog jaren lang plezier hebben van uw Sanders stoelen!

Wij helpen u graag!

Komt u er niet helemaal uit welke stoelen het beste in uw interieur passen of wat er allemaal mogelijk is? Onze woonadviseurs helpen u graag bij al uw vragen. Onder het genot van een kop koffie en een stukje appeltaart nemen onze woonadviseurs alle tijd voor u. Voor advies kunt u een afspraak plannen met één van onze woonadviseurs of komt u langs in één van onze 12 winkels. Tot snel!