Wandkasten

Ben je op zoek naar de ideale wandkast? Hoog of laag, modern, of landelijk, open of dicht: bij Sanders vind je een ruim assortiment wandkasten. Zo vind je altijd een meubel dat past bij je interieur. Onze kasten zijn bovendien van hoge kwaliteit waardoor ze lang meegaan en tegen een stootje kunnen. Bekijk ons assortiment wandkasten in de webshop en vind de perfecte wandkast.

 1. Direct leverbaar
  € 1.499,-
 2. Direct leverbaar
  € 899,-
 3. 17% korting
  Direct leverbaar
  van Regular Price € 2.049,- voor Special Price € 1.699,-
 4. 18% korting
  Direct leverbaar
  van Regular Price € 1.099,- voor Special Price € 899,-
 5. Direct leverbaar
  € 1.799,-
 6. Direct leverbaar
  € 1.099,-
 7. Direct leverbaar
  € 379,-
 8. Direct leverbaar
  € 1.499,-
 9. 13% korting
  van Regular Price € 1.149,- voor Special Price € 999,-
 10. Direct leverbaar
  € 999,-
 11. Direct leverbaar
  € 999,-
 12. Direct leverbaar
  € 1.499,-
 13. Direct leverbaar
  € 899,-
 14. Direct leverbaar
  € 299,-
 15. Direct leverbaar
  € 1.199,-
 16. Direct leverbaar
  € 1.399,-

Welke wandkast past bij jou?

Bij het uitzoeken van een wandkast is het allereerst handig om de functie van de kast vast te stellen. Wil je er boeken inzetten, spullen of speelgoed verbergen, servies tentoonstellen of er een televisie in/op plaatsen? Deze verschillende functies vragen namelijk om een verschillende opzet en indeling van de kast. Vaak is de indeling van het meubel aan te passen, zodat deze nog beter functioneert. Waar je bij boeken misschien het liefst open planken wilt, is het bij servies handig om deze achter (glazen) deurtjes te plaatsen. Dit scheelt veel afstoffen en afwassen! Daarnaast is het handig om de beschikbare ruimte goed op te meten. Zowel voor brede als smalle muren biedt Sanders wandkasten. 

Op zoek naar de juiste stijl

Afhankelijk van de functie zoek je een kast uit. Maar het oog wilt ook wat natuurlijk! Het assortiment bestaat uit wandkasten in diverse stijlen. Daardoor vind je vrijwel altijd een wandkast die past in de stijl van je interieur. De kasten zijn gemaakt van diverse materialen. Denk bijvoorbeeld aan kasten in blank, teak-, donker en gelakt hout. Daarnaast zijn er kasten die qua klassieke afwerking zeer mooi passen in een landelijk interieur. Of juist zeer strakke kasten die passen in een modern interieur. Wil je meer weten over de verschillende wandkasten? Bekijk dan de wandkasten in ons assortiment of laat je inspireren door de gratis Sanders Woongids.