TV-meubels

Wil je tijdens het televisiekijken ook tegelijk naar een stijlvol meubel kijken? Met een televisiemeubel zorg je voor een opgeruimde uitstraling. In een televisiemeubel kun je namelijk alle bijbehorende apparatuur van de televisie kwijt én kun je een dressoir naar jouw smaak kiezen. Het uitgebreide assortiment van Sanders biedt voor iedere smaak een optie. Bekijk onze website om de verschillende modellen te zien en vindt er een die bij je smaak past. 

  1. van Regular Price € 899,- voor Special Price € 599,-
  2. van Regular Price € 949,- voor Special Price € 749,-
  3. van Regular Price € 749,- voor Special Price € 599,-
  4. van Regular Price € 799,- voor Special Price € 499,-
  5. van Regular Price € 999,- voor Special Price € 599,-

De voordelen van een televisiemeubel

Een televisie is tegenwoordig nauwelijks weg te denken in de inrichting van je huiskamer. Een tv-meubel zorgt ervoor dat de televisie deel wordt van het interieur en zorgt voor een verzorgde, opgeruimde sfeer in de woonkamer. Het televisiemeubel kun je, naast het neerzetten van je televisie, ook gebruiken als opbergruimte. De meeste tv-meubels hebben namelijk ook kastruimte, waarin je de bijbehorende apparatuur van uw televisie, zoals een dvd-speler of game console, kwijt kunt.

Mogelijkheden

Televisiemeubels bestaan werkelijk in alle soorten en maten, zodat je deze geheel in de stijl van de interieur van je huis kunt uitkiezen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten materialen en kleuren voor het meubel. Wil je graag een houten design of heb je juist liever een strakke, zwarte dressoir voor uw televisie? Wij hebben genoeg opties om uit te kiezen. Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende formaten, waarin je kunt kiezen voor veel opbergruimte of juist voor een bescheiden model met één kastje. Voor iedere smaak hebben wij de beste optie!
Wil je ook graag een tv-meubel toevoegen aan je interieur voor een verzorgde, opgeruimde look? Sanders heeft een model voor iedere smaak. Bekijk de tv-meubels online op onze website of kom naar één van onze vestigingen om de meubels met eigen ogen te kunnen bekijken.