Dressoirs

Een dressoir is een stijlvol meubel met kastjes en eventueel lades. De typische vorm van een dressoir, een rechthoekig, laag meubel, geeft een rustige uitstraling aan je huiskamer en biedt voldoende opbergruimte. Zo creëer je met dit meubelstuk een stijlvolle en opgeruimde sfeer in huis. Bekijk de dressoir van Sanders hier.

  1. van Regular Price € 799,- voor Special Price € 499,-
  2. van Regular Price € 1.599,- voor Special Price € 1.299,-
  3. van Regular Price € 1.799,- voor Special Price € 1.499,-
  4. van Regular Price € 999,- voor Special Price € 599,-
  5. van Regular Price € 1.199,- voor Special Price € 799,-
  6. van Regular Price € 1.499,- voor Special Price € 1.199,-
  7. van Regular Price € 1.449,- voor Special Price € 1.299,-
  8. van Regular Price € 849,- voor Special Price € 699,-
  9. van Regular Price € 1.299,- voor Special Price € 1.099,-

Verschillende modellen dressoirs

Sanders heeft een uitgebreid assortiment van verschillende modellen dressoirs. Kies voor een model dat bij je smaak en inrichting past en maak je interieur compleet met een dressoir naar vrije keuze. Een dressoir kan dienen als aanvulling op je interieur in zowel de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Daarnaast wordt het dressoir tegenwoordig ook vaak als televisiemeubel gebruikt. Plaats je persoonlijke accessoires op het meubel om er een persoonlijke touch aan te geven.

De mogelijkheden

Er bestaan talloze mogelijkheden wat betreft het design van uw dressoir. Al onze dressoirs hebben een houtachtige uitstraling, wat voor een warme en knusse sfeer in uw huiskamer zorgt. Wij bieden verschillende kleurnuances en typen hout aan, zodat er voor iedere smaak een dressoir te vinden is in ons assortiment. De inrichting van de dressoirs verschilt per model. Heeft u liever kastjes met wat meer opbergruimte of heeft u liever voor een model met lades? Kiest u juist voor een combinatie van kastjes en lades? Het kan allemaal bij Sanders. Kies het formaat dat bij uw inrichting past en zorg voor voldoende kastruimte voor spullen die u liever uit het zicht houdt voor een opgeruimde uitstraling.
Sanders heeft een model voor iedere smaak. Bekijk de dressoirs online op onze website of kom naar één van onze vestigingen om de mogelijkheden in het echt te kunnen zien en voor professioneel advies van onze medewerkers.