Kasten

Wanneer je op zoek bent naar een kast, ben je bij Sanders aan het goede adres! Hier vind je namelijk een ruim assortiment kasten, van TV meubel tot dressoir en van landelijk tot modern. Bovendien kun je veel meubels aanpassen qua opstelling en indeling. Zo krijg je een kast die helemaal aan je wensen voldoet. Bekijk het assortiment hieronder en vind je ideale kast!

Set Descending Direction
Set Descending Direction

Kasten in alle soorten en maten

Sanders biedt kasten in alle soorten en maten. De dressoirs zijn ideaal wanneer je opbergruimte wilt en toch ruimte aan de muur wilt behouden. Onze TV-meubels zijn zo ingericht dat de apparatuur en kabels uit het zicht gehouden kan worden en er voldoende ruimte is om een televisie en eventuele geluidsboxen te plaatsen. Wil je echt veel opbergruimte? Dan is een wandkast de perfecte oplossing. Ook hier kun je de kast helemaal aanpassen naar je wensen. Zo kan een wandkast halfhoog zijn of de hele wand beslaan en open planken of lades hebben. Daardoor fungeert de kast als servieskast, boekenkast, opbergkast, etcetera.

In stijl van je woning

Of je nu een landelijk interieur met natuurlijke materialen heeft of een strakke en moderne stijl, bij Sanders vind je altijd een kast die bij jouw stijl past. Zo zijn er kasten in het assortiment met én zonder greepjes, kasten van hout en strak gelakte witte kasten. Bovendien zijn er series kasten, zodat je bijvoorbeeld een wandmeubel en een dressoir in dezelfde stijl kunt aanschaffen en de meubels één geheel vormen. Voor extra comfort zijn daarnaast veel kasten voorzien van soft-close deurtjes. Ook krijg je automatisch vijf jaar garantie op de meubels. Ben je nieuwsgierig geworden naar de kasten? Bekijk ons assortiment in de webshop.