Kasten in alle soorten en maten

De kasten van Sanders hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat ze over voldoende opbergruimte beschikken. Of u nu op zoek bent naar een dressoirkast, wandkast, tv-meubel of een combinatie hiervan: bij Sanders heeft u keus uit een ruim assortiment. Daarnaast kunt u de verschillende soorten kasten kiezen in dezelfde soort stijl. Hierdoor sluiten al uw kasten op elkaar aan, wat zorgt voor één mooi geheel. De stijlen variëren van robuust tot fijn en van open tot gesloten. Bij veel kasten kunt u ook nog de opstelling en indeling aanpassen. Bekijk hieronder de verschillende categorieën en vind uw ideale kast voor een passend budget! 

Laat u inspireren door de mogelijkheden

Het kan soms lastig zijn om uw totale interieur bij elkaar te zoeken. Wij hebben een aantal woonkamers voor u samengesteld om uw ideale interieur te vinden. Zoekt u nog meer inspiratie? Vraag dan onze woongids aan. Alles is mogelijk bij Sanders Meubelstad! 

Eigen collectie kwaliteitsmeubelen

Als u op zoekt bent naar een kast van kwaliteit dan bent u op het goede adres bij Sanders Meubelstad. Onze kasten zijn van eigen fabrikaat en wij leveren alleen kasten die we zelf hebben goedgekeurd. Al 50 jaar leveren wij voor u de beste kwaliteit kasten, zorgen wij dat de kast zo snel mogelijk bij u thuis komt en informeren wij u graag over het onderhoud van uw kast. Zo kunt u nog jaren lang plezier hebben van uw Sanders kast!

Wij helpen u graag!

Komt u er niet helemaal uit welke kast het beste in uw interieur past of wat er allemaal mogelijk is? Onze woonadviseurs helpen u graag bij al uw vragen. Onder het genot van een kop koffie en een stukje appeltaart nemen onze woonadviseurs alle tijd voor u. Voor advies kunt u een afspraak plannen met één van onze woonadviseurs of komt u langs in één van onze 12 winkels. Tot snel!