Relaxfauteuils

Met een relaxfauteuil in uw zithoek kunt u echt even tot rust komen. Stelt u zich eens voor dat u thuiskomt van een lange werkdag of uitgeput van het sporten. Het is dan toch heerlijk als u even helemaal kunt ontspannen in een comfortabele stoel? Kies daarom voor één van onze unieke relaxfauteuils uit onze collectie die wij samengesteld hebben met onze leveranciers. De relaxfauteuils kunnen aangepast worden naar uw wensen en zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Set Descending Direction
Pagina
  1. 17% korting
    van Regular Price € 1.199,- voor Special Price € 999,-
  2. 13% korting
    van Regular Price € 1.599,- voor Special Price € 1.399,-
Set Descending Direction
Pagina

Optimaal genieten

Met een relaxfauteuil heb je de mogelijkheid om helemaal te ontspannen. Lekker de voeten omhoog en de rugleuning naar achteren om misschien even een oogje dicht te doen, wat veel mensen in deze zeer comfortabele stoel doen. Dit betekent dat zij op dit moment het meest ontspannen zijn en genieten van de stoel, beter kan het niet! Relaxfauteuils bieden namelijk de ideale ondersteuning voor het hele lichaam, omdat ze op veel plekken verstelbaar zijn. Zo kunnen de meeste fauteuils de hoofdsteun, rugleuning, armleuning en voetleuning verstellen. Deze instellingen kunt u manueel of elektrisch wijzigen. Hierdoor zit u er altijd relaxt bij met vaak maar één druk op de knop.

Klein, normaal of groot

Naast het verstellen van de diverse onderdelen van een relaxfauteuil heeft u nog vele andere opties. Bij veel fauteuils kunt u namelijk uit diverse maten kiezen wat betreft de diepte en hoogte van het zitvlak. Daarnaast zijn sommige fauteuils leverbaar in diverse stoffen, leersoorten en kleuren om de stoel helemaal aan te passen aan uw wensen. Hierdoor kunt u niet alleen een model vinden dat past bij uw interieur en ruimte, maar die ook volledig aansluit bij uw eigen postuur. Zo wordt uw relaxfauteuil uw meest comfortabele zitplek in huis! Bestel uw fauteuil nu eenvoudig in de webshop en geniet van kwaliteit en 5 jaar garantie.