Fauteuils

Een fauteuil is een comfortabele stoel waarmee u uw interieur aanvult of verlevendigt. Zo kunt u kiezen voor een stoel die helemaal opgaat in uw bestaande zithoek, zodat u een harmonieus geheel creëert. Maar met een fauteuil kunt u ook afwisseling in uw interieur aanbrengen met een model in bijvoorbeeld een andere kleur of in afwijkend materiaal. Lees meer over de diverse mogelijkheden voor uw perfecte stoel.

Diverse modellen fauteuils

Fauteuils vindt u bij ons in veel verschillende stijlen en modellen. Denk daarbij aan strakke, moderne stoelen met een gestroomlijnd ontwerp voor een modern interieur. Voor een landelijke inrichting bieden we fauteuils met een fijne vormgeving en details als sierlijke poten. Bent u een liefhebber van een klassieke inrichting? Bekijk dan de gecapitonneerde leren fauteuils om heerlijk in te ontspannen. Ook voor een industriële inrichting vindt u bij ons prachtige modellen met bijvoorbeeld stoere metalen poten en waarvan de rugleuning doorstikt is in retro ruitjes vorm. De keuze is eindeloos.

 1. 36% korting
  van Regular Price € 779,- voor Special Price € 499,-
 2. 22% korting
  van Regular Price € 449,- voor Special Price € 349,-
 3. 21% korting
  van Regular Price € 699,- voor Special Price € 549,-
 4. 22% korting
  van Regular Price € 449,- voor Special Price € 349,-

Kies uw kleur en materiaal

Naast het model van de fauteuil bepaalt ook de kleur- en materiaalkeuze het uiterlijk van de stoel. U vindt daarin bij ons een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Voor uw moderne of design interieur hebben wij bijvoorbeeld chique witte fauteuils in het assortiment.

Gaat u voor de industriële stoel? Dan is een fauteuil in cognac kleur een warme, opvallende toevoeging aan uw interieur. Daarnaast heeft u de keuze uit een leren fauteuil voor bijvoorbeeld een klassieke uitstraling of een stoffen fauteuil voor een warme look.

Kom langs voor inspiratie

Kom gerust langs in een van onze winkels voor inspiratie. Probeer onze fauteuils uitgebreid zelf uit en zoek de stoel die u het optimale zitcomfort biedt. Loop gewoon binnen of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien op het gebied van fauteuils.