Fauteuils

Fauteuils zijn in vele huiskamers niet meer te missen. U kunt heerlijk neerploffen en even ontspannen na een lange werk dag in de fauteuils van Sanders Meubelstad. Het brede assortiment aan fauteuils van Sanders Meubelstad biedt niet alleen comfort, maar is ook qua design een echte toevoeging aan uw woonruimte. Het design van onze fauteuils is echt uniek en is samengesteld met onze leveranciers. De fauteuils zijn er in allerlei modellen waardoor er gegarandeerd een stoel tussen zit naar uw smaak.

Set Descending Direction
Pagina
  1. 36% korting
    van Regular Price € 779,- voor Special Price € 499,-
Set Descending Direction
Pagina

Voor ieder wat wils

Met de fauteuils van Sanders Meubelstad kiest u voor een stoel met ultiem comfort en een echte toevoeging voor bijvoorbeeld in uw zithoek. Bij de ene fauteuil staat de leuning meer rechtop en bij andere stoel kunt u de leuning verstellen om nog meer te ontspannen. Een fauteuil met een rechtere rug is ergonomisch goed voor als u vaak visite ontvangt in uw zithoek en lange gesprekken houdt. Oftewel; er is voor iedere situatie een perfecte fauteuil te vinden bij Sanders Meubelstad.

Van modern naar klassiek

Of u nu van moderne, klassieke of landelijke fauteuils houdt, bij Sanders Meubelstad bent u aan het juiste adres. U vindt vele moderne designs in onze webshop waarbij u keus heeft uit de materialen stof en leder. Daarnaast kunt u kiezen uit opvallende kleuren als blauw en rood, maar ook neutrale kleuren als bruin en ecru. Een fauteuil met ronde vormen past erg goed in een landelijke of klassieke inrichting. Terwijl een stoel met hoekige vormen erg goed aansluit bij een moderne inrichting.