Fauteuils

Een fauteuil mag tegenwoordig niet meer ontbreken in het interieur. Zo’n heerlijke stoel waarin u zich na een hectische dag even terugtrekt, de krant leest of een kopje thee drinkt. Bij Sanders Meubelstad vindt u een passende stoel bij uw persoonlijke wensen en voor elke woonstijl: van een comfortabele stoel tot een complete relaxfauteuil, van modern tot vintage. Lees meer over onze uitgebreide collectie fauteuils.

Kies de stoel die bij u past

Wanneer u een fauteuil gaat kopen, is het allereerst van belang dat u een stoel kiest waarin u comfortabel zit. Als de zitting goed past bij de lengte van uw benen en uw rug voldoende steun krijgt, weet u zeker dat u ontspannen en gemakkelijk zit. Verder is het belangrijk dat u voelt welke armleuning u prettig vindt voor een comfortabel zitcomfort. Zit u graag met uw voeten omhoog? Kies dan een stoel met een bijpassende voetenbank of een relaxfauteuil met verstelbare voetensteun. Probeer onze fauteuils of relaxfauteuils uitgebreid uit om tot uw beste keuze te komen.

  1. 36% korting
    van Regular Price € 779,- voor Special Price € 499,-

Diverse stijlen fauteuils

Naast comfortabel zitten en relaxen, is de fauteuil ook een aanvulling op uw interieur. Daarom vindt u bij Sanders Meubelstad een uitgebreide collectie die bij diverse woonstijlen past. Of u nu op zoek bent naar een grote of een kleine fauteuil, een design of moderne fauteuil voor uw strakke inrichting of een bijzondere vintage fauteuil voor uw industriële interieur, u kunt bij ons terecht voor een stoel die past bij elke woonstijl.

Bekijk en probeer onze fauteuils

Wij nodigen u graag uit in een van onze winkels om op uw gemak onze fauteuils uit te testen. Loop gerust binnen of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien van onze uitgebreide collectie fauteuils. Op zoek naar een comfortabele stoel maar een beperkt budget? Wij hebben ook regelmatig fauteuils in aanbieding tegen aantrekkelijke prijzen. Kom langs!