Fauteuils

In onze collectie vindt u vele fauteuils. Comfortabele stoelen en luxe relaxfauteuils van modern tot klassiek, in stof en leder. De designs van onze fauteuils zijn uniek en hebben we samengesteld samen met onze leveranciers. Zo kunnen we u fauteuils van maximale kwaliteit bieden tegen de beste prijs. U heeft keuze uit verschillende uitvoeringen en kleuren binnen het assortiment fauteuils. Bekijk voor een opvallend model eens de Ruput collectie. Een fauteuil die in elke woonkamer goed zal staan is de Walter, beschikbaar in meerdere neutrale kleuren. Bekijk de totale collectie fauteuils hieronder.

  1. 36% korting
    van Regular Price € 779,- voor Special Price € 499,-

Voor ieder wat wils

Met onze collectie fauteuils willen we u een echte toevoeging bieden voor uw zithoek. In de ene fauteuil zit u rechtop, wat fijn is tijdens een goed gesprek. De andere fauteuil kunt u in de relaxstand zetten en er vervolgens zelfs een dutje in doen. Wat goed bij u past en uw woonkamer compleet maakt, bepaalt u natuurlijk zelf. U vindt vele moderne designs in onze webshop waarbij u keus heeft uit stof, leder, opvallende kleuren als blauw en rood, maar ook neutrale kleuren als bruin en ecru. Ook voor een klassieke fauteuil bent u bij Sanders Meubelstad aan het juiste adres. De ronde vormen van bijvoorbeeld fauteuil Cardiff passen erg goed in een landelijke of klassieke inrichting. Voor ieder wat wils!

Fauteuils om te relaxen

Als u op zoek bent naar een stoel met ultiem comfort, dan vindt u de relaxfauteuils vast interessant. De relaxfauteuils uit ons assortiment zijn voorzien van een uitklapbare voetensteun en in sommige gevallen elektrisch te bedienen. De comfortabele kussens zorgen ervoor dat u overal ondersteund wordt en ontlasten uw totale lichaam. Perfect dus wanneer u een extra plek in de woonkamer wilt creëren om te relaxen. Kunt u moeilijk opstaan? Kijk dan eens bij relaxfauteuil Kronos, één van onze opsta-fauteuils. Met deze fauteuils bent u verzekerd van goede kwaliteit, waar u bovendien 5 jaar garantie op krijgt. Bestel uw fauteuil nu eenvoudig in de webshop.