Fauteuils

Een fauteuil mag tegenwoordig niet meer ontbreken in het interieur. Zo’n heerlijke stoel waarin je na een hectische dag even in terugtrekt, de krant leest of een kopje thee drinkt. Bij Sanders Meubelstad vind je een passende stoel bij je persoonlijke wensen en voor elke woonstijl: van een comfortabele stoel tot een complete relaxfauteuil, van modern tot vintage. Lees meer over onze uitgebreide collectie fauteuils.

 1. Direct leverbaar
  van Regular Price € 399,- voor Special Price € 299,-
 2. Direct leverbaar
  van Regular Price € 449,- voor Special Price € 349,-
 3. Direct leverbaar
  van Regular Price € 499,- voor Special Price € 399,-
 4. Direct leverbaar
  € 649,-
 5. Direct leverbaar
  € 949,-
 6. Direct leverbaar
  € 949,-
 7. Direct leverbaar
  € 1.299,-
 8. Direct leverbaar
  € 899,-
 9. Direct leverbaar
  € 2.338,-
 10. Direct leverbaar
  € 999,-
 11. Direct leverbaar
  van Regular Price € 749,- voor Special Price € 699,-
 12. Direct leverbaar
  € 1.199,-
 13. Direct leverbaar
  van Regular Price € 799,- voor Special Price € 599,-
 14. Direct leverbaar
  van Regular Price € 799,- voor Special Price € 599,-
 15. Direct leverbaar
  van Regular Price € 699,- voor Special Price € 499,-
 16. Direct leverbaar
  van Regular Price € 699,- voor Special Price € 499,-
 17. Direct leverbaar
  € 2.099,-
 18. Direct leverbaar
  € 1.599,-
 19. Direct leverbaar
  € 1.599,-
 20. Direct leverbaar
  € 1.499,-

Bekijk en probeer onze fauteuils

Kom onze fauteuils bekijken en uitproberen in een van onze vestigingen om tot de beste keuze te komen. Loop binnen of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten graag alle mogelijkheden zien en vertalen je wensen naar jouw ideale fauteuil.

Kies de stoel die bij je past

Wanneer ujeeen fauteuil gaat kopen, is het allereerst van belang dat je een stoel kiest waarin u comfortabel zit. Als de zitting goed past bij de lengte van je benen en uw rug voldoende steun krijgt, weet je zeker dat u ontspannen en gemakkelijk zit. Verder is het belangrijk dat je voelt welke armleuning u prettig vindt voor een comfortabel zitcomfort. Zit je graag met de voeten omhoog? Kies dan een stoel met een bijpassende voetenbank of een relaxfauteuil met verstelbare voetensteun. Probeer onze fauteuils of relaxfauteuils uitgebreid uit om tot de beste keuze te komen.

Diverse stijlen fauteuils

Een fauteuil is heerlijk om comfortabel in te zitten en relaxen, maar hij is ook een aanvulling op je interieur. Zo kun je hem laten matchen bij je 2-zitsbank of 3-zitsbank of je kiest juist een bank in een andere kleur of stijl. Daarom vind je bij Sanders Meubelstad een uitgebreide collectie die bij diverse woonstijlen past. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine fauteuil, een design of moderne fauteuil voor een strakke inrichting of een bijzondere vintage fauteuil voor een industrieël interieur, je kunt bij ons terecht voor een stoel die past bij elke woonstijl.

Bekijk en probeer onze fauteuils

Wij nodigen je graag uit in een van onze winkels om op je gemak onze fauteuils uit te testen. Loop gerust binnen of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten graag alle mogelijkheden van onze uitgebreide collectie fauteuils zien. Op zoek naar een comfortabele stoel maar een beperkt budget? Wij hebben ook regelmatig fauteuils in aanbieding tegen aantrekkelijke prijzen. Kom langs!