Banken

De bank is een belangrijk onderdeel van het interieur. Daarom vind je bij ons een uitgebreide collectie banken voor grote en kleine ruimtes, van moderne tot klassieke stijl en van hoekbank tot een 2- of 3-zitsbank. Zo leent een hoekbank zich goed om lekker languit op te liggen en creëer je in combinatie met een kleed en een salontafel al snel een gezellige zithoek. De 2-zitsbank is een ideaal formaat om te combineren met bijvoorbeeld een of meerdere fauteuils bij elkaar. Een 3-zitsbank biedt alleen al vanwege de ruime zitplekken veel comfort om op te zitten of languit te liggen. Ontdek hier meer over de diverse modellen en kies de bank waar jij comfortabel op zit en die bij jouw interieur past.

  1. van Regular Price € 2.129,- voor Special Price € 1.829,-

Bekijk en probeer onze banken

Kom onze banken bekijken en uitproberen in een van onze vestigingen om tot uw beste keuze te komen. Loop binnen of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en vertalen uw wensen naar uw ideale bank.

Een bank voor iedereen

Voor welke ruimte en voor welk budget u een bank zoekt, bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Al onze banken zijn geschikt voor een grote of kleine ruimte in diverse stijlen en verschillende prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een woonkamerbank, een bank voor de slaapkamer of de kelder, alles is mogelijk. U kunt bij ons terecht voor goedkope banken tot modellen in een hogere prijsklasse. Wij vinden het belangrijk dat er voor elke wens en budget een mooie bank verkrijgbaar is.

Waar let u op bij uw keuze?

Wanneer u van plan bent een bankstel te kopen, dan is natuurlijk het uiterlijk van belang, maar daarnaast is ook het zitcomfort een doorslaggevende factor voor een goede keuze. Houdt u van een diepe zitting of juist niet? Van een hoge of lage rugleuning, van een harde of zachte zitting? Dit zijn allemaal vragen die uw persoonlijke keuze bepalen. Daarnaast wordt uw keuze ook bepaald door de grootte van de gezinssamenstelling en hoe u de bank het liefst gebruikt. Voor grote gezinnen is bijvoorbeeld een u-bank een gezellige keuze.