Hoekbanken

Met onze collectie hoekbanken heb je veel mogelijkheden om zelf een bank samen te stellen die bij jouw ruimte en interieur past. Deze comfortabele bank maakt goed gebruik van uw woonruimte door de hoeken op te vullen en is in diverse formaten verkrijgbaar. Ga je een hoekbank kopen? Lees meer over de collectie bij Sanders Meubelstad.

  1. van Regular Price € 2.099,- voor Special Price € 1.899,-
  2. van Regular Price € 1.089,- voor Special Price € 999,-
  3. van Regular Price € 2.549,- voor Special Price € 2.299,-
  4. van Regular Price € 1.999,- voor Special Price € 1.499,-
  5. van Regular Price € 3.099,- voor Special Price € 2.499,-
  6. van Regular Price € 1.399,- voor Special Price € 1.199,-
  7. van Regular Price € 1.399,- voor Special Price € 1.199,-
  8. € 2.599,-
  9. van Regular Price € 2.298,- voor Special Price € 1.999,-

Een bank voor iedereen

Voor welke ruimte en voor welk budget je een bank zoekt, bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Al onze banken zijn geschikt voor een grote of kleine ruimte in diverse stijlen. Of je nu op zoek bent naar een grote hoekbank voor het hele gezin of een kleine hoekbank voor een kleine ruimte, alles is mogelijk. Daarnaast kunt je bij ons terecht voor goedkope hoekbanken tot modellen in een hogere prijsklasse. Je vindt bij ons altijd een passende bank.

De mogelijkheden met een hoekbank

Een hoekbank biedt diverse mogelijkheden voor de inrichting van jouw woonruimte. Omdat de hoekbank aan een stuk is gemaakt, vult dit model de ruimte goed op en vormt het zitgedeelte een geheel. Houd je van meer levendigheid? Dan kun je een hoekbank prima combineren met een of meerdere fauteuils, misschien zelfs wel in een andere kleur. Ook als de ruimte klein is, is dit een mogelijkheid. Wanneer je een kleine hoekbank koopt, houd je genoeg ruimte over voor andere meubels. Of je kiest voor een leren hoekbank of van stof is een kwestie van smaak. Ook hierbij kun je ervoor kiezen te combineren met bijvoorbeeld een stoffen hoekbank en een leren fauteuil.

Bekijk en probeer onze banken

Wij nodigen jou uit onze banken te bekijken en uitgebreid te testen in een van onze winkels om tot je beste keuze te komen. Loop binnen of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten je graag alle mogelijkheden zien en vertalen jouw wensen naar jouw ideale hoekbank.