U banken

De designs van U banken in onze collectie lopen uiteen van klassiek en landelijk tot modern. Daarnaast heeft u de keuze uit stof of leer en een breed scala aan kleuren, van licht tot donker. Bent u op zoek naar de ideale U bank? Bekijk dan de collectie online of kom langs in een van de showrooms.

U banken voor ruimte en comfort

De U bank is de perfecte oplossing voor een groot gezin of gezelschap. Iedereen kan plaatsnemen op deze ruimtelijke bank en nog steeds genieten van optimaal comfort. Bovendien kunt u heerlijk languit op de bank zitten met een krantje of voor de televisie. Uiteraard is het design ook erg belangrijk. Bij Sanders Meubelstad geniet u van een ruime keuze uit verschillende kleuren zoals grijs en zwart, maar ook fellere kleuren zoals geel en blauw. Welke kleur u ook kiest, de U-vormige bank is altijd een echte eyecatcher in uw woonkamer. Kijk daarom goed wat mooi bij de rest van uw woonkamerinterieur past. Ook de soort stof kan bepalend zijn voor uw woonkamer. 

Creëer een knusse ruimte

Vooral in grote ruimtes komt een U bank zeer goed tot zijn recht. Een groot oppervlak wordt ingenomen door de bank, wat een gezellige sfeer in uw woonkamer creëert. Voeg een mooi tapijt en een salontafel toe en uw woonkamer is zo goed als klaar. Kleed de ruimtelijke bank aan met sierkussens, waardoor deze een knus uiterlijk krijgt. Bedenk goed welke afmetingen goed in uw woonkamer passen bij het uitzoeken van een bank. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Laat u inspireren door de mogelijkheden

Wilt u een donker grijze bank met aluminium pootjes met een hoge rugleuning of juist een bank met houten pootjes en een lage rugleuning? Alles kan bij Sanders Meubelstad! U kunt namelijk zelf uw ideale bank samenstellen. Wilt u graag weten hoe dit werkt of wilt u op uw gemak alles over Sanders Meubelstad lezen? Vraag dan onze inspirerende woongids aan of kom langs in een van onze winkels. Zo heeft u binnen de kortste keren een prachtige, nieuwe bank bij u thuis staan!