3-zitsbanken

Een 3-zitsbank biedt de mogelijkheid om met drie of zelfs vier personen plaats te nemen. Wanneer de ruimte in uw woonkamer het toelaat is een 3-zitsbank dan ook een echte toevoeging. Omdat dit formaat bank een centrale plek in uw woonkamer inneemt, is het belangrijk dat de stijl bij uw interieur past. Bij Sanders heeft u de keuze uit diverse materialen, kleuren en stijlen, zodat u gegarandeerd uw perfecte 3-zitsbank vindt!

  1. € 1.079,-
  2. 20% korting
    van Regular Price € 2.049,- voor Special Price € 1.649,-

Aandachtspunten voor het kopen van een 3-zitsbank

Voor velen is de bank een plek waar men zich regelmatig bevindt. Om deze reden is het belangrijk dat de 3-zitsbank die u kiest, past bij uw wensen op het gebied van zitcomfort. Bepaal daarom eerst waar u de bank voornamelijk voor wilt gaan gebruiken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een goede zitsteun of een zachte bank waar u heerlijk languit op kunt liggen? Door verschillende banken uit te proberen komt u er al snel achter wat u prettig vindt. Ook komen keuzes omtrent de hoogte van de rugleuning en de diepte van de zitting hierbij kijken. Vervolgens gaat u zich focussen op de uitstraling van de bank. Wilt u een strakke 3-zitsbank of geeft u de voorkeur aan een wat sierlijker model? En wat voor materiaal spreekt u aan? Bij Sanders heeft u keuze genoeg! 

Het assortiment van Sanders

Sanders biedt een uitgebreid scala aan 3-zitsbanken. Of u nu op zoek bent naar een stoffen 3-zitsbank of een leren variant: u vindt het in ons assortiment. Stof voelt over het algemeen wat zachter aan, terwijl leer vaak iets meer steun biedt en een elegante uitstraling heeft. Ook wat betreft de kleur van uw bank valt er genoeg te kiezen. Zo heeft u de keuze uit onder andere bruin, grijs, zwart en beige. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u bieden? Bekijk dan nu ons assortiment 3-zitsbanken en wie weet komt u uw ideale tafel tegen!