3-zitsbanken

Met een 3-zitsbank geniet u altijd van een ruime, comfortabele zitplek. Dit type bank is dan ook een echte toevoeging aan uw woonkamer. Deze grote zitbank neemt een centrale plek in de woonruimte in beslag en daarom is het extra belangrijk dat de 3-zitsbank goed aansluit bij de rest van het interieur. Bij Sanders heeft u de keuze uit diverse materialen, kleuren en stijlen, zodat u gegarandeerd uw perfecte 3-zitsbank vindt! Bekijk hier het uitgebreide aanbod en laat u inspireren door de mogelijkheden.

  1. 20% korting
    van Regular Price € 2.049,- voor Special Price € 1.649,-

Kies voor comfort en stijl

Een 3-zitsbank zorgt niet alleen voor een comfortabele zitplek voor u en uw gezinsleden, maar het is ook een ware toevoeging aan uw interieur. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, waardoor u altijd kiest voor een uitvoering die perfect bij uw wensen past. Zo zijn er bijvoorbeeld ruime 3-zits hoekbanken verkrijgbaar. Ook een recht model behoort tot de opties. Vindt u het fijn om uw voeten ergens op te leggen? Kies dan voor een 3-zitsbank met hocker, voor net dat beetje extra comfort. Bent u op zoek naar een nog ruimer model? Overweeg dan eens een 4-zitsbank. Deze royale bank biedt een zitplek voor het hele gezin.

Het assortiment van Sanders

In het ruime assortiment 3-zits banken is voor iedereen een geschikt model te vinden. Zo heeft u de keuze uit diverse modellen, maar ook kiest u voor verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een zachte, stoffen uitvoering of juist voor een stoer, leren model. Ook wat betreft kleur is er genoeg keuze. Kleuren zoals zwart, beige of grijs of bruin zijn eenvoudig te combineren met diverse woonstijlen, terwijl een opvallende kleur voor een echte eyecatcher in de ruimte zorgt. De grote variatie in modellen, materiaal en kleur zorgt ervoor dat er vele mogelijkheden zijn. Zo is er voor iedere woonstijl en -ruimte een geschikte 3-zitsbank te vinden.