2-zitsbanken

Als u op zoek bent naar de perfecte 2-zitsbank, kijkt u waarschijnlijk niet alleen naar het design. Comfort en kwaliteit zijn ook erg belangrijk. Bij de 2-zitsbanken van Sanders Meubelstad bent u gegarandeerd van goede kwaliteit. Daarnaast bestaat onze collectie 2-zitsbanken uit meerdere modellen die in verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar zijn. Bekijk het assortiment 2-zitsbanken hieronder. Heeft u een mooie 2-zitsbank gevonden maar heeft u toch liever wat meer ruimte? Verschillende modellen zijn zowel als 2-zitter en 3-zitter verkrijgbaar!

 1. 19% korting
  van Regular Price € 1.549,- voor Special Price € 1.249,-
 2. 20% korting
  van Regular Price € 1.499,- voor Special Price € 1.199,-
 3. 18% korting
  van Regular Price € 1.649,- voor Special Price € 1.349,-
 4. 19% korting
  van Regular Price € 2.149,- voor Special Price € 1.749,-

Uw zithoek

Een 2-zitsbank is perfect voor de kleinere zithoek. Gecombineerd met één of meerdere fauteuils creëert u een ruimtelijke opstelling. 2-zitsbanken in een grote zithoek combineren ook erg goed met een tweede bank. Dit kan nog nog een een 2-zitsbank zijn, maar kijk ook eens bij onze 1,5-zitsbanken, ook wel loveseats genoemd. Bij alle 2-zitsbanken uit de webshop wordt onder het product aanvullende informatie gegeven over de hoogte, breedte, zithoogte en zitdiepte van de bank. Erg handig als u thuis wilt uittekenen hoe uw nieuwe zithoek eruit zal gaan zien. Ook de soort bekleding en het materiaal van de poten hebben we voor u op een rij gezet. Zo wordt een nieuwe bank uitzoeken alweer iets gemakkelijker. 

De kwaliteit van onze 2-zitsbanken

Op alle meubels, dus ook de 2-zitsbanken van Sanders Meubelstad krijgt u 5 jaar garantie. We garanderen namelijk de hoogwaardige kwaliteit van onze meubels. Daarnaast weten wij dat onze 2-zitsbanken vaak intensief gebruikt worden. Zonde als uw nieuwe bank na verloop van tijd onder de vlekken zit. Vraag bij uw bestelling naar de Protexx-behandeling. Deze behandeling is op bijna alle stoffen mogelijk en beschermt uw bank voor 5 jaar, gegarandeerd! Heeft u onverhoopt uw perfecte bank niet gevonden in ons assortiment 2-zitsbanken? Dan is het zelf samenstellen van een bank wellicht iets voor u. Daarvoor helpen we u graag verder in één van onze winkels.