2-zitsbanken

Met een 2-zitsbank heeft u veel mogelijkheden om uw interieur compleet naar uw wensen in te richten. Zo kunt u meerdere 2-zitsbanken bij elkaar plaatsen, maar combineert u deze kleine bank ook net zo gemakkelijk met een of meerdere fauteuils of met een 3-zitsbank. Met een 2-zitsbank kunt u alle kanten op en creëert u ook in een kleine ruimte een gezellige zithoek. Lees meer over onze ruime collectie banken.

  1. van Regular Price € 2.149,- voor Special Price € 1.749,-
  2. van Regular Price € 1.629,- voor Special Price € 1.429,-
  3. van Regular Price € 2.129,- voor Special Price € 1.829,-

Tweezitsbank combineren

Vanwege het formaat is de tweezitsbank een perfect model voor een kleine woonruimte, maar is hij ook geschikt om te combineren met andere meubels. Zo creëert u een gezellige zithoek wanneer u deze zitbank combineert met een of meerdere fauteuils in dezelfde stijl of juist een contrasterend uiterlijk. Met een stoel in een andere kleur of ander materiaal geniet u van een levendige zithoek die ruimtelijk oogt en veel zitplekken biedt. Houdt u van een geheel in de woonruimte? Combineer dan de 2-persoonsbank met een 3-zitsbank in dezelfde stijl.

Diverse soorten tweezitsbank

Bent u van plan een zitbank te kopen? Dan heeft u op het gebied van tweezitsbanken een ruime keuze. Zo kunt u niet alleen kiezen uit diverse stijlen, maar zijn er ook varianten op de 2-persoonsbank beschikbaar. Denk aan de 2,5 zitsbank die net wat meer zitruimte biedt, maar nog steeds past in een kleine ruimte. Of een ruimtevullende, gezellige 2-zitshoekbank die u creëert door een hocker erbij te plaatsen. Kies de bank die past bij uw interieurstijl, smaak en de samenstelling van uw huishouden.

Bekijk en probeer onze banken

Om een goede keuze te maken, nodigen wij u uit om onze banken te bekijken en uitgebreid te testen in een van onze winkels. Loop gerust binnen of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en vertalen uw wensen naar uw ideale 2-zitsbank.