Thuiskomen bij Sanders

Bij Sanders Meubelstad vinden we het belangrijk dat je interieur naadloos aansluit op je woonwensen. Daarom kun je bij ons veel meubels zelf samenstellen. Onze woonadviseurs kennen alle mogelijkheden en zijn op de hoogte van de laatste trends. Bovendien maken ze in een handomdraai de mooiste combinaties op basis van je persoonlijke smaak en voorkeuren. Onder het genot van een kop koffie en stuk appeltaart nemen onze woonadviseurs alle tijd voor een goed advies. Zo voelt het altijd als thuiskomen bij Sanders Meubelstad.  

Laat je inspireren door de mogelijkheden

Alles is mogelijk bij Sanders Meubelstad! Het kan soms lastig zijn om uw totale interieur bij elkaar te zoeken gezien de mogelijkheden. Wij hebben daarom een aantal woonkamers voor je samengesteld om jouw ideale interieur te vinden. Zoek je nog meer inspiratie? Vraag dan onze woongids aan. 

Wij helpen je graag!

Kom je er niet helemaal uit welke bank het beste in jouw interieur past of wat er allemaal mogelijk is? Onze woonadviseurs helpen graag bij al je vragen. Onder het genot van een kop koffie en een stukje appeltaart nemen onze woonadviseurs alle tijd voor je. Voor advies kun je een afspraak plannen met één van onze woonadviseurs of kom je langs in één van onze 12 winkels. Tot snel!