Thuiskomen bij Sanders

Bij Sanders Meubelstad vinden we het belangrijk dat uw interieur naadloos aansluit op uw woonwensen. Daarom kunt u bij ons veel meubels zelf samenstellen. Onze woonadviseurs kennen alle mogelijkheden en zijn op de hoogte van de laatste trends. Bovendien maken ze in een handomdraai de mooiste combinaties op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Onder het genot van een kop koffie en stuk appeltaart nemen onze woonadviseurs alle tijd voor u. Zo voelt het altijd als thuiskomen bij Sanders Meubelstad.  

Laat u inspireren door de mogelijkheden

Alles is mogelijk bij Sanders Meubelstad! Het kan soms lastig zijn om uw totale interieur bij elkaar te zoeken gezien de mogelijkheden. Wij hebben daarom een aantal woonkamers voor u samengesteld om uw ideale interieur te vinden. Zoekt u nog meer inspiratie? Vraag dan onze woongids aan. 

Wij helpen u graag!

Komt u er niet helemaal uit welke bank het beste in uw interieur past of wat er allemaal mogelijk is? Onze woonadviseurs helpen u graag bij al uw vragen. Onder het genot van een kop koffie en een stukje appeltaart nemen onze woonadviseurs alle tijd voor u. Voor advies kunt u een afspraak plannen met één van onze woonadviseurs of komt u langs in één van onze 12 winkels. Tot snel!