Stel uw ideale bank zelf samen

Bij Sanders Meubelstad kunt u zelf uw ideale bank samenstellen. Het ‘zelf samenstellen met Sanders’ bestaat uit drie programma’s waarbinnen u eindeloze mogelijkheden heeft voor het ontwerpen van uw droommeubel. Zo kunt u de bank geheel samenstellen naar uw smaak, zodat het meubel naadloos aansluit in het interieur. U kiest bijvoorbeeld zelf de uitvoering, bekleding, armleuning, poten, rughoogte, zitdiepte en het zitcomfort. U kunt zelf dus bepalen hoe de bank gaat zitten en eruit gaat zien. Zit u vaak rechtop of juist onderuit gezakt? Bepaal zelf voor welke zitdiepte u gaat om zo het zitcomfort nog groter te maken. Op deze manier kunt u ultiem genieten van uw bank. Benieuwd hoe het samenstellen van een bank in zijn werk gaat? Lees hier dan snel verder.

1. Uitvoering

Met een kleine woonkamer bent u niet automatisch aangewezen op een compacte tweezitsbank of eentje voor drie personen. Als u hem slim samenstelt, past er misschien ook wel een ruime hoekbank. Modern, landelijk, klassiek en romantisch: Sanders heeft het allemaal.

2. Bekleding

Onze banken zijn er in diverse kleuren, stoffen en leder. Wilt u een bank die opgaat in uw interieur of een die juist een blikvanger is: keuze genoeg. Onze adviseurs kunnen u in de winkel stalen laten zien van de stof die bij uw stijl past.

3. Armleuning

Armleuningen zijn er niet alleen voor de sier. Sommige leuningen zijn zo ontworpen dat u er heerlijk uw hoofd op kunt leggen. Of gewoon een boek of dienblad met koffie natuurlijk. Is uw droombank te groot voor uw woonkamer? Dan past hij misschien net wél als u kiest voor smallere armleuningen.

4. Poten

Elegante of juist robuuste pootjes onder de bank geven hem een finishing touch. We hebben een ruime keuze. Probeert u in de winkel gerust diverse hoogtes uit. Het perfecte pootje kan er net voor zorgen dat de bank helemaal voor u op maat is.

5. Rughoogte

Als u graag rechtop zit en daarbij ondersteund wilt worden, is een bank met een hoge rugleuning ideaal. U kunt ook kiezen voor een rug met verstelbare hoofd- en neksteun. Lekker loungen kan op een bank met een lage rugleuning.

6. Zitdiepte

Of u comfortabel rechtop kunt zitten zonder onderuit te zakken – of als u dat laatste juist wél wilt – wordt voor een groot deel bepaald door de zitdiepte van de bank. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het bepalen van de juiste zitdiepte

7. Zitcomfort

Na een dag werken of andere zware inspanning wilt u lekker en comfortabel kunnen zitten. Een goede bank ontspant uw lichaam. Comfort is heel persoonlijk. Daarom kunt u zelf bepalen wat bij u past.

Verschillende stijlen

Doordat u zelf de bank samenstelt, is ook de keuze voor de stijl geheel aan u. Heeft u een moderne woonkamer? Dan is de keuze voor een leren bank een goede optie. Maar ook als u juist een eye-catcher wilt in uw woonkamer, kunt u die keuze maken. Wilt u graag een industriële look aan uw bank geven? Probeer dan eens robuustere poten uit onder uw bank. U kunt op alle vlakken volop variëren.

Bezoek onze winkel

Wilt u graag hulp bij het samenstellen van uw bank? Bezoek dan een onze winkels en ga samen met een van onze adviseurs aan de slag om een perfecte bank samen te stellen. Zij helpen u graag al uw vragen te beantwoorden.