Stel uw ideale bank zelf samen met Sanders

Bij Sanders stelt u zelf uw ideale bank samen. Het ‘Zelf samenstellen met Sanders’ bestaat uit 3 programma’s waarbinnen u eindeloze mogelijkheden heeft voor het ontwerpen van uw droommeubel! U kiest bijvoorbeeld zelf de uitvoering, bekleding, armleuning, poten, rughoogte, zitdiepte en het zitcomfort. De keuze is aan u. Kom naar de winkel en ga samen met onze adviseurs aan de slag.

1. Uitvoering

Met een kleine woonkamer bent u niet automatisch aangewezen op een compacte tweezitsbank of eentje voor drie personen. Als u hem slim samenstelt, past er misschien ook wel een ruime hoekbank. Modern, landelijk, klassiek en romantisch: Sanders heeft het allemaal.

2. Bekleding

Onze banken zijn er in diverse kleuren, stoffen en leder. Wilt u een bank die opgaat in uw interieur of een die juist een blikvanger is: keuze genoeg. Onze adviseurs kunnen u in de winkel stalen laten zien van de stof die bij uw stijl past.

Houd uw bank vlekvrij

Wilt u er zeker van zijn dat uw bank niet binnen de kortste keren onder de chocoladevlekken zit? Laat dan de bekleding behandelen met Protexx Textile Protector. Dit zorgt ervoor dat u lastige vlekken eenvoudig afneemt. De bank is dan gegarandeerd zeven jaar beschermd tegen vlekken. Meer hierover weten? Maak dan een afspraak in een van onze winkels!

 

Maak een afspraak

3. Armleuning

Armleuningen zijn er niet alleen voor de sier. Sommige leuningen zijn zo ontworpen dat u er heerlijk uw hoofd op kunt leggen. Of gewoon een boek of dienblad met koffie natuurlijk. Is uw droombank te groot voor uw woonkamer? Dan past hij misschien net wél als u kiest voor smallere armleuningen.

4. Poten

Elegante of juist robuuste pootjes onder de bank geven hem een finishing touch. We hebben een ruime keuze. Probeert u in de winkel gerust diverse hoogtes uit. Het perfecte pootje kan er net voor zorgen dat de bank helemaal voor u op maat is.

Woongids

De mogelijkheden om uw meubel samen te stellen zijn eindeloos bij Sanders. Alles over het samenstellen van uw droommeubel leest u in de Sanders Woongids.

Woongids aanvragen

Gratis

t.w.v. 4,95

5. Rughoogte

Als u graag rechtop zit en daarbij ondersteund wilt worden, is een bank met een hoge rugleuning ideaal. U kunt ook kiezen voor een rug met verstelbare hoofd- en neksteun. Lekker loungen kan op een bank met een lage rugleuning.

6. Zitdiepte

Of u comfortabel rechtop kunt zitten zonder onderuit te zakken – of als u dat laatste juist wél wilt – wordt voor een groot deel bepaald door de zitdiepte van de bank. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het bepalen van de juiste zitdiepte.

Garantie

Lederen bekleding blijft mooi als u het met de juiste producten behandelt. Kiest u voor ons Gouden Garantie Plan, dan bieden we u vijf jaar lang optimale bescherming tegen vlekken en beschadigingen. Meer weten? Onze woonadviseurs kunnen u er alles over vertellen.

Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 100 kleuren

7. Zitcomfort

Na een dag werken of andere zware inspanning wilt u lekker en comfortabel kunnen zitten. Een goede bank ontspant uw lichaam. Comfort is heel persoonlijk. Daarom kunt u zelf bepalen wat bij u past.

Om u beter van dienst te zijn maakt Sanders Meubelstad gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie Klik hier.