Ontvang 10% korting op alles*!

Een huis inrichten kan soms best lastig zijn, de één heeft een duidelijke woonwens, de ander kan wel wat hulp gebruiken. Door de veelzijdige collecties in banken, kasten, stoelen, tafels, relaxfauteuils, dressoirs enzovoort zit er voor ieder zijn smaak wel iets tussen en slaag je bij Sanders Meubelstad gegarandeerd. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod aan boxsprings en slaapaccessoires. 

We proberen het in deze tijden net iets leuker te maken met 10% korting op alles*!

Wist je trouwens dat Sanders Meubelstad meer dan500 productenheeft welke direct uit voorraadleverbaar zijn?

Alles gaat nu even anders, ook bij Sanders

Wij vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel onze winkels kan bezoeken. We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen om jou op een veilige en verantwoorde manier te kunnen verwelkomen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een afspraak te maken buiten onze aangepaste openingstijden om, zodat we jou op een extra veilige en voor jou prettige manier van dienst kunnen zijn.

Onze service, daar verandert helemaal niets aan. Onze medewerkers nemen graag alle ruimte en tijd voor je en openen de deuren wanneer het jou uitkomt, want juist in deze tijd geldt: thuis maak je samen!

Voor het maken van een afspraak kan je telefonisch contact opnemen met de betreffende winkel of het formulier hiernaast invullen.

Coronavirus: lees hier hoe wij hiermee omgaan.

Thuis maak je samen!

*m.u.v. lopende acties

 

Plan uw afspraak

Formulier
GDPR*

Uw gegevens worden beveiligd verzonden.